Horoscop

Valabil pe 14 noiembrie

Berbec: O să recuperaţi nişte bani pe care-i aşteptaţi de prin vara şi o să fie un confort financiar. O s-aveţi rezultate favorabile la activităţile de tip intelectual, se poate să plecaţi şi în deplasare dacă şefii vă cer acest lucru şi o să ciupiţi şi o zi jumătate, cam aşa de respiro.

Taur: Cineva dintr-o relaţie care n-a mers vă cauta şi dacă nici voi nu v-aţi găsit pe cineva compatibil, vedeţi cam ce simţiţi. Se poate să staţi la discuţii cu nişte oameni care vă propun o afacere şi pentru care vă simţiţi în stare, c-aveţi potenţial şi nevoie de bani - se pare.

Gemeni: Relaţia de cuplu are de câştigat stabilitate şi poate-o să vă căsătoriţi anul ăsta sau celălalt. Apar proiecte noi la serviciu şi o să luaţi în serios orice aţi avea de făcut, pentru că vreţi să câştigaţi bani şi prestigiu.

Rac: E cineva care-şi doreşte să fiţi împreună, s-aveţi copii şi o să fie pe sufletul vostru că şi voi vă doriţi acelaşi lucru. O să petreceţi o parte din timpul liber cu activităţi care vă fac plăcere şi o să puteţi şi lucra ceva normal, şi să vindeţi produsele respective.

Leu: Poate-o să investiţi nişte bani pentru educaţia copiilor, să le plătiţi nişte cursuri speciale, să practice vreun sport, să-nveţe să cânte la un instrument. Încă mai aveţi câte ceva de făcut pe-acasă şi să vă ocupaţi şi de sănătatea alor voştri, şi dea voastră bineînţeles şi o să trebuiască s-aveţi şi o rezervă de bani ca să vă descurcaţi.

Fecioară: O să organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână, poate mai mult pentru copii, o fi ceva pe care vi l-aţi propus mai demult. O să puteţi semna acte, să reactualizaţi carduri, legitimaţii ca să aveţi liberă trecere peste tot şi să scăpaţi şi de nişte restante ca să încheiaţi anul cu bine, fără datorii.

Balanță: Se poate să va-nscrieți la nişte cursuri ca să câştigaţi mai mulţi bani la salariu şi să puteţi susţine toate cheltuielile familiei. Aţi putea lucra pe mai multe fronturi, s-aveţi şi nişte colaborări care să v-aducă bani în plus la bugetul familiei şi să strângeţi o rezervă pentru sărbători.

Scorpion: Se observă o definitivare, semnaţi nişte acte care-aşteaptă de mult să intre în linie dreaptă şi o s-aveţi un statut clar. Vă daţi întâlnire cu cineva care vine cu oferte de muncă şi ceva o să vi se potrivească şi se poate să ziceţi da, c-aveţi nevoie de o nouă provocare profesională.

Săgetător: Poate vă schimbaţi look-ul, investiţi nişte bani în vestimentaţie, vă duceţi la tuns, la cosmetică, la tot ce ştiţi că v-ar face mai fresh. E animaţie la voi, sunt lucruri noi care-or să vă acapareze, vă stârnesc interesul şi o să se schimbe ceva în bine, o s-aveţi o viaţă mai frumoasă.

Capricorn: Vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni şi o să lucraţi la ceva care să v-aducă bani şi un plus de apreciere din partea breslei. Poate scoateţi din banii puşi într-un depozit să vă luaţi altă maşină sau să o duceţi la reparat, la service pe cea de-acasă, asta ca să nu va lase-n drum.

Vărsător: Se poate să vă luaţi bilete de cazare într-o staţiune de agrement şi să-i spuneţi în ultima clipă, vineri, când plecaţi, fiinţei iubite. Se poate să apară oportunitatea de a vă lua o casă, şi să vă mutaţi împreună cu fiinţa iubită, să aveţi o familie, să lăsaţi deoparte stilul vostru independent.

Pești: Vă faceţi voi remarcaţi prin ceva anume care să atragă un public şi să vă facă să plusaţi cu ce mai aveţi voi acolo, în arsenal - ca talente. E posibil să vă treziţi cu o primă, o mărire de salariu şi să vă crească rapid stima de sine, mai ales că nu mai credeaţi că se poate-ntampla ceva care să vă ia prin surprindere.

Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: