Horoscop

Valabil pe 19 noiembrie

Berbec: Poate vă duceţi la un spectacol, îi faceţi o surpriză partenerului de cuplu care va aprecia. O să fiţi tranşanţi într-o chestiune de viaţă personală şi n-o să mai lăsaţi să planeze suspiciuni în privinţa voastră, o să spuneţi exact ce simţiţi, ca să nu se mai interpreteze.

Taur: Se poate să vă invite cineva la plimbare şi să descoperiţi , c-aveţi sufiucient de multe lucruri în comun, să puteţi deveni un cuplu. O să vă bucuraţi de sosirea cuiva care a lipsit o vreme şi speranţele pe care vi le-aţi pus în această persoană nu vor fi deşarte, o să puteţi fi împreună.

Gemeni: E cineva care v-a tot făcut şi vouă curte, de la distanţă şi-acum se-apropie, ca să se vadă chimia - există, nu există. Se poate să fiţi invitaţi la un eveniment - festiv şi să încropiţi, aşa, din mers o afacere, stând la cafea şi să şi treceţi la treabă de luni încolo.

Rac: O s-aveţi prilejul să reglaţi comunicarea cu anturajul, c-or fi fost probabil nişte disensiuni şi o să fie bine de data aşa. Întrevedere cu cineva care v-a tot dat de-nţeles că puteţi forma un cuplu şi-acum poate s-a decis, a ieşit dintr-o fost relaţie şi e o persoană liberă, vă puteţi încerca şansele.

Leu: Se poate să plecaţi în vizită la cineva din străinătate şi se poate să rămâneţi mai mult pe-acolo dacă e o relaţie care promite. Poate-o să găsiţi o modalitate să vă revanşaţi faţă de partenerul du cuplu c-oti fi uitat să-i luaţi, sau să-i daţi ceva pe care i l-aţi promis şi n-aţi avut timp, ori bani să vă achitaţi.

Fecioară: O s-aveţi prilejul să vă spuneţi un punct de vedere pe o scenă, într-o sală de conferinţă, de spectacol, în public, şi să fie un succes. O să vă daţi întâlnire cu prietenii, poate vă nimeriţi pe la o nuntă, la un botez şi o să reluaţi şi o parte dintre preocupările co,mune care vă fac plăcere.

Balanță: Apar noutăţi la capitolul - prieteni - lărgiţi cercul, vă-mprieteniți cu oameni de calibrul vostru şi o să vă placă să ieşiţi mai des în lume. Păreţi mai cheltuitori decât de obicei, dar se poate să vă şi treziţi cu nişte bani, să le faceţi cinste prietenilor, să vă bucuraţi împreună de succesele din ultima perioadă.

Scorpion: Apare cineva care vă ia prin surprindere cu veştile, cu declaraţiile de dragoste, poate lansează o cerere în căsătorie. O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună, să plecaţi pe undeva, să vă duceţi într-o vizită şi să-i felicitaţi pe nişte prieteni, rude pentru un succes recent.

Săgetător: Poate vă daţi întâlnire cu prietenii ca să practicaţi un sport, vă duceţi în târg, ori la un concert să vă bucuraţi de timpul liber. Se-ntâmplă ceva în sufletul vostru şi o să cereţi iertare cuiva pentru un lucru neintenţionat pe care l-aţi făcut, sau poate altcineva o să vă ceară vouă iertare.

Capricorn: Se poate să vă alăturaţi şi voi unui grup şi să contribuiţi la starea de bine a unor oameni şi va fi şi spre beneficiul vostru. Voi o să faceţi cumva să vă achitaţi de toate obligaţiile morale şi să-ncepeți o relaţie că la carte, şi o să vă meargă bine, sufleteşte.

Vărsător: E cineva care-şi doreşte mai demult să ieşiţi la cafea, la plimbare şi face posibilă o ieşire ca să se vadă dacă puteţi forma un cuplu. Se pare c-aveţi mai multe întâlniri şi n-o să vreţi să amânaţi niciuna, pentru că sunteţi dornici de socializare şi or să mai fie şi nişte interese la mijloc - poate şi de afaceri.

Pești: Poate vă faceţi timp să intraţi şi pe la magazine să vă luaţi câte ceva şi pentru voi, nu numai pentru ceilalţi, să vă faceţi şi vouă cadouri. Rudele, prietenii de prin ţară v-aşteaptă să le faceţi o vizită şi o să vă rupeţi două-trei ore, să ajungeţi acolo şi să vă şi-ntoarceti până la noapte, v-ar prinde bine o ieşire.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: