Horoscop

Valabil pe 2 decembrie

Berbec: Încă mai aveţi timp să vă decideţi dacă plecaţi de sărbători sau rămâneţi acasă, cineva aşteaptă răspuns de la voi. O să vă fie la-ndemână să vă urcaţi în tren, avion, în maşina voastră, a prietenilor şi s-o-ntindeti la odihnă, la distracţie şi să vă-ntoarceţi duminică seara, târziu.

Taur: Aţi putea face rost de şi mai mulţi bani, să-i recuperaţi pe cei care zăceau în contul altuia în loc să-i vireze în contul vostru. E un reviriment în sfera afectivă, poate revine cineva despre care credeaţi c-a dispărut definitiv din viaţa voastră şi să reveniţi la normal, ba chiar să vă meargă şi mai bine.

Gemeni: Se poate să fiţi la început de drum într-o relaţie şi să fie o idee bună să petreceţi un week-end departe de locurile obişnuite. O întâlnire care să vă răscolească, frumos emoţional şi să trezească în voi dorinţa de a face lucruri care să vă redea încrederea în voi, sau în viaţa de cuplu.

Rac: Se-ndulcește atmosfera în relaţia amoroasă şi n-o să mai aveţi discuţii în contradictoriu - va domina armonia. Aţi putea obţine o promisiune de contract mai bun după Anul Nou şi vă gândiţi pân-atunci ce resurse aţi putea arunca în joc să daţi lovitura în sfera profesională.

Leu: Se conturează cineva pe structura voastră afectivă care-o să vă-nsoțească în următoarea perioadă şi-o să vă asortaţi frumos. Segmentul creativitate e nuanţat frumos şi o să aveţi chef de lucruri noi pe care să le experimentaţi să vă puneţi tot talentul la bătaie să vă exprimaţi total.

Fecioară: Aveţi de gând să vedeţi ce se-ntâmplă cu relaţia de la distanţă, dac-o aduceţi mai aproape şi o s-aveţi o surpriză, c-o să meargă. O veste o să vă dea peste cap, poate vine cineva sau vă cheamă undeva departe, poate vi s-a aprobat o cerere, sunt lucruri la care nu v-aţi fi gândit.

Balanță: Se poate să luaţi nişte bani în avans ori să vă dea mai devreme prima de Crăciun, ori alte recompense. Poate-aveti ceva treabă pe-acasă şi o să munciţi pe rupte să puneţi casa la punct, poate vă mai ajută şi ai voştri sau plătiţi o firmă specializată să facă totul - lună.

Scorpion: O s-apară cineva dacă n-aveţi pe nimeni şi intraţi într-o relaţie care să vă completeze frumos, să fiţi împliniţi sufleteşte. Vă puteţi recuceri fiinţă fără de care nu puteţi trăi şi să-ncepeți o viaţă nouă care să scoată la iveală un alt fel de a fi al vostru care să vă placă la nebunie.

Săgetător: I-aţi pregătit o surpriză fiinţei iubite şi poate-o savuraţi undeva la munte sau în alt oraş, unde-aţi pregătit un program inedit. Vă puteţi răzgândi în privinţa destinaţiei de sărbători şi să alegeţi o variantă last minute, ceva mai ieftin, care să fie pe sufletul vostru.

Capricorn: Se poate să daţi o fugă prin împrejurimi, e un indiciu de călătorie şi o să revedeţi nişte oameni cu care-aveti multe în comun. Poate vă daţi întâlnire cu colegi, prieteni să luaţi parte la un eveniment, poate practicaţi un sport sau e o serbare a copiilor, dacă nu cumva un meci, un concurs.

Vărsător: Poate vă angajaţi, cel puţin teoretic, deocamdată, într-un proiect care va căpăta amploare datorită oamenilor care sunt implicaţi. Vă paște o cheltuială obligatorie şi-o să vă descurcaţi şi cu lucrurile pe care le mai aveţi de luat, că nu se poate fără ele, practic, toate sunt obligatorii.

Pești: Se poate să va-ndrăgostiți lulea de cineva care vă animă toate speranţele şi să construiţi frumos relaţia. E cam agitaţie la voi, dar e o stare de exuberanţa la gândul c-o să vină cineva care să fie trup şi suflet alături de voi şi-o s-aveţi parte de nişte sărbători fericite.

Vizualizări: 1,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: