Horoscop

Valabil pe 4 decembrie

Berbec: Vi se va semna un act şi o să treceţi într-o altă etapă de lucru, ori poate deveniţi proprietari. O să-i daţi de capăt unui proiect particular şi o să aveţi de unde să încasaţi bani, să le puteţi face şi voi surprize celor dragi de sărbători.

Taur: Aveţi ceva de vorbit între patru ochi cu cineva pe care-l vreţi definitiv în viaţa voastră. E momentul să vă implicaţi într-un eveniment care vă poate scoate la iveală nişte calităţi şi or să vi se deschidă nişte uşi, să avansaţi pe scara socială.

Gemeni: E cineva care vrea să vă petreceţi restul vieţii împreună şi şanse sunt - tot e an bun de căsătorie. O să interacţionaţi cu nişte parteneri de afaceri să puneţi pe roate un proiect care v-ar asigura banii de rate şi de facturi, pentru o bună perioadă de timp.

Rac: În sfera sentimentală e destindere, va căuta cine va place şi vouă şi o relaţie prinde contur. Relaţiile cu anturajul se destind, o să fiţi mai comunicativi, o să vă duceţi pe la evenimente şi o să vă faceţi şi alţi prieteni că aţi mai ieşit din carapace.

Leu: O s-aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţă şi o să daţi cuiva lucrurile pe care nu le mai folosiţi, ca să eliberaţi spaţiul. O să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră, poate vă mutaţi în alt oraş, în casă nouă, vă duceţi la alt serviciu din ianuarie, ceva se-ntâmplă.

Fecioară: O nouă dragoste la orizont şi o să vă placă traiul în doi, o să vă ofere şansă să vă cunoaşteţi mai bine şi să vedeţi de ce sunteţi în stare. Regimul actelor e condimentat şi o să luaţi toate semnăturile ca să vă puteţi încasa banii, să încheiaţi lucrările, să nu treceţi cu restante în noul an.

Balanță: Se-ncheie cu bine situaţia la capitolul învăţământ - şi o să faceţi progrese vizibile. O să vă luaţi diverse lucruri pentru interiorul locuinţei, decoraţiunile sunt punctul vostru - forţe - şi o să faceţi s-arate totul ca de sărbătoare.

Scorpion: O să petreceţi mai mult timp cu familia, cu veri, cu nepoţi, poate va fi un eveniment important. Voi se poate s-o viraţi spre altă meserie şi să puneţi toate resursele interioare la bătaie să daţi randament bun, să faceţi lucruri de cea mai bună calitate.

Săgetător: Vă daţi întâlnire cu cineva de care v-aţi despărţit, dar persoana respectivă n-o să renunţe aşa uşor la voi - şi voi nu vreţi. Se rezolvă o chestiune care ţine de şcoală, de serviciu, poate copiilor le daţi o mână de ajutor să se pregătească pentru un spectacol, o serbare.

Capricorn: Vă curtează un angajator să-ncepeți lucrul din ianuarie la ceva care v-ar suplimenta veniturile şi v-ar aduce satisfacţii profesionale. La voi vine momentul adevărului în relaţia de cuplu şi o să faceţi alegerea potrivită, să puteţi trăi în bună înţelegere cu fiinţa pe care o iubiţi.

Vărsător: Vouă vă cam zboară banii din cont pentru că faceţi cumpărături masive şi nu vreţi să faceţi rabat de la nimic. E bine să vă-ngrijiți şi de sănătate, printre altele, să vă puneţi la adăpost, pentru că vă pasc nişte pericole în sfera sănătăţii dacă n-o să vă trataţi la medic.

Pești: Poate puneţi la cale o escapadă turistică la sfârşit de săptămână să vă destindeţi şi să revedeţi nişte prieteni, să le duceţi daruri de Moş Nicolae. Aţi putea lua mai mulţi bani de la serviciu, că de altfel şi din particular şi să vă puteţi mişca în perioada asta a sărbătorilor, să plecaţi în vacanţă.

Vizualizări: 823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: