Horoscop

Valabil pe 15 ianuarie

Berbec: O s-aveţi de dat vreun examen, vă duceţi, poate, la un interviu că să lucraţi altundeva şi-o să luaţi mai mulţi bani. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă gândiţi la o ieşire cu familia la sfârşit de săptămână, undeva la relax, ori poate în doi, c-aveţi multe să vă spuneţi.

Taur: Poate vă invită cineva în plimbare pe alte meleaguri şi o să vedeţi cum staţi cu timpul şi cu banii, că de chef de ducă nu duceţi lipsă. Se pare c-o să primiţi ajutor de prin alte părţi, din străinătate poate, şi o să vă gestionaţi altfel volumul de muncă, o să faceţi fatza tuturor provocărilor.

Gemeni: O s-aveţi un câştig de cauză, vi se plătesc nişte ore de muncă, primiţi vreun bonus, o zi liberă, ceva drept recompensă. Întrunire cu nişte factori decizionali şi o să vă puneţi mintea la contribuţie să alegeţi ceva bun pentru voi, să aibă de câştigat toată familia.

Rac: Vă puneţi de acord cu partenerul de cuplu în privinţa lucrurilor pe care vreţi să le luaţi, ca să cheltuiţi cu cap banii. O să vă puteţi asocia cu nişte oameni, măcar temporar, să vedeţi cum merge afacerea respectivă, să faceţi rost de nişte bani în plus, c-aveţi cheltuieli mari.

Leu: E bine să nu-i daţi prilejul partenerului de cuplu să vă facă reproşuri, să n-ajungeţi la ceartă şi la supărare. Vouă vă pot intra nişte bani şi să mai luaţi una, alta pentru casa, or fi lucruri pe care v-au rugat copiii să li le luaţi şi o să faceţi un efort financiar.

Fecioară: E posibil să vi se propună o afacere interesantă şi s-o luaţi în serios c-aveţi nevoie de bani şi să lucraţi şi ceva diferit. Se pare c-o să regândiţi politica monetară a familiei, ca să v-ajungă banii până vine salariul, sau vindeţi ceva care să v-aducă un supliment financiar.

Balanță: Un câştig, poate vin de undeva nişte bani şi o s-aveţi pentru evenimentele de familie care se-anunţă în perioada următoare. Voi o să reluaţi una dintre activităţile preferate căreia-i veţi aduce unele îmbunătăţiri c-aveţi nevoie şi de o schimbare, de o gamă de emoţii proaspete.

Scorpion : Sufleteşte are de unde să vă fie mai bine dacă o să fiţi şi mai empatici cu partenerul de viaţă, să nu se simtă abandonat. Apare un motiv serios să cheltuiţi bani şi să rezolvaţi nişte urgente, să fructificaţi, practic nişte şanse şi să vă bucuraţi de roadele muncii voastre.

Săgetător: O să puteţi lichida un conflict mai vechi, şi de 2, 4 ani şi să continuaţi o relaţie care v-a adus beneficii sufleteşti. E momentul să vă reinventaţi, aveţi probabil un proiect de sertar pe care tot voiaţi să-l scoateţi la lumina dar n-a fost contextul propice - acum trebuie atacat frontal.

Capricorn: O reuşită în plan profesional, poate vi se plăteşte o muncă, pentru care pân-acum nu primeaţi niciun leu. O să obţineţi nişte aprobări şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri - e un an ofertant pentru voi şi ar fi minunat să speculaţi la maximum toate posibilităţile.

Vărsător: Aţi tot amânat programarea la doctor, la analize şi o să aveţi de tras dacă nici săptămâna asta nu faceţi nimic în acest sens. Întrevedere cu cineva care va propune o afacere şi n-o să staţi pe gânduri pentru că se-anunţa bani frumoşi în perspectivă şi diverse alte oportunităţi.

Pești: Se pare c-o să faceţi nişte cheltuieli care să vă scoată din bugetul alocat acestei perioade şi să va-mprumutati la fondul secret. Apar schimbări bruşte la slujbă şi e bine să vă păstraţi calmul, ca să faceţi cele mai bune alegeri, c-o să fiţi puşi, poate, să luaţi vreo decizie.

Vizualizări: 995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: