Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani

Celebra actriţă americană Cameron Diaz a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 47 de ani. Actriţa şi soţul acesteia, muzicianul Benji Madden, au anunţat după Anul Nou că au devenit părinţii unei fetiţe, care a primit numele de Raddix.

Actriţa americană Cameron Diaz, în vârstă de 47 de ani, a recunoscut oficial după ce s-a căsătorit că s-a retras din activitate şi s-a pensionat. Mai multe surse din anturajul vedetei au confirmat informaţia, unele precizând că adevăratul motiv al retragerii este faptul că Diaz îşi dorea foarte mult un copil cu soţul ei, muzicianul Benji Madden.

Actriţa a primit  între timp  foarte multe propuneri de a juca în filme, iar oamenii din industrie au încercat să o tenteze cu tot felul de roluri pe care le-a refuzat. Cameron Diaz a apărut ultima dată pe marile ecrane în urmă cu patru ani, în „Annie“. Cameron Diaz şi solistul trupei rock Good Charlotte, Benji Madden, s-au căsătorit pe 5 ianuarie 2015, în cadrul unei ceremonii private desfăşurată la reşedinţa lor din Los Angeles. Atât actriţa, cât şi rockerul erau la prima căsătorie, deşi Cameron Diaz a avut în trecut relaţii cu nume sonore, inclusiv jucătorul de baseball Alex Rodriguez, cântăreţii Diddy, Jared Leto şi Justin Timberlake, alături de care şi-a petrecut aproape patru ani. La rândul lui, Benji Madden a fost legat romantic de actriţa şi cântăreaţa Paris Hilton, vedeta de televiziune Holly Madison şi a fost logodit, în 2007, cu modelul Sophie Monk.

Acum, la cinci ani de la căsătoria celor doi a venit în sfârşit un copil. "La mulţi ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiţi şi recunoscători să începem această nouă decadă cu anunţul naşterii fiicei noastre, Raddix Madden", a scris actriţa pe Instagram. "Ne-a cucerit imediat inimile şi ne-a completat familia", a adăugat Diaz în mesajul postat pe reţeaua de socializare.

Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public „Mary cea cu vino-ncoa’/Something About Mary“ (1998), dar şi în drama „Vanilla Sky - Deschide ochii“ (2001) şi în franciza „Îngerii lui Charlie“.

Vizualizări: 3,629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: