Horoscop

Valabil pe 10 ianuarie

Berbec: E posibil să primiți o recompensă pentru ce ați muncit sau în particular, pe scena socială va fi un succes răsplătit. O să primiți o ofertă de plecare în străinătate cu treabă sau e cineva cu care urmează să vă căsătoriți poate, ori poate văcompletați studiile.

Taur: Se vine cu o ofertă de lucru și numai voi știți dacă merită să vă hazardați sau așteptați un job mai sigur. Se pare că o să vă consultați cu partenerul de cuplu în privința unui eveniment festiv care va avea loc în curând și la care aveți multe de făcut și de împărțit responsabilități.

Gemeni: Întâlnire deconectantă, ieșiți la o șuetă cu prietenii, vedeți un film, vă plimbați, dați refresh relațiilor. O să tot fiți în vizorul șefilor și e bine să dați dovadă de prudență, să nu le dați ocazia să vă taxeze orice greșeală că aveți și voi nevoie de o promovare.

Rac: Poate aduceți un plus de noutate în relația de cuplu și o să vă faceți jurăminte de credință pe mai departe. Se anunță o perioadă mai degajată la slujbă. Comunicarea și cu șefii și cu partenerii de afaceri e mai lejeră și o să picați la înțelegere, semnați contracte.

Leu: E posibil să vă deranjeze câte ceva la serviciu, dar o să vă pliați pe cerințele de moment, după care gândiți-vă și în perspectivă. Pare să fie un mic dezechilibru emoțional, o defazare și e nevoie de răbdare, de empatie, să vedeți ce-i lipsește celuilalt de e nemulțumit.

Fecioară: Vă puteți reface o relație de cuplu, o căsnicie dacă ați înțeles cine și unde a greșit, și o să vă meargă mai bine de aici încolo. Se pare că vă puteți recupera niște bani și o să aveți pentru cheltuielile lunare, plus taxele și impozitele de început de an, dacă preferați să le plătiți integral.

Balanță: Sufletește promite să vă fie mai bine, să dispară animozitățile poate pentru că o să petreceți mai mult timp împreună. O să vă găsiți ceva de lucru în particular și o să vă rotunjiți bugetul, n-o să mai trebuiască să vă împrumutați. Va fi o relaxare în plan financiar.

Scorpion: Întâlnire cu cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect particular și pare să fie convenabilă oferta. Apare și la voi o provocare în plan profesional și o să faceți rost de bani, dar o să trebuiască și să cheltuiți mai mult decât v-ați propus. Or fi unele neprevăzute.

Săgetător: E cineva care vrea să faceți echipă, să desfășurați o activitate de timp liber, poate fi un hobby și care să vă dezmorțească. Se pare că ați intrat deja în priză și o să țineți pasul cu cerințele de la slujbă, o să țineți cont și de ce vă roagă familia și o să rezolvați toate problemele în timp util.

Capricorn: E posibil să mai aveți de luat niște bani în plus, față de cei din salariu și să completați cu ei niște goluri, că ați făcut prea multe cumpărături. Se poate să primiți un răspuns afirmativ de la o bancă, referitor la creditul pe care l-ați fi cerut acum o lună sau două și să vă redresați financiar.

Vărsător: Poate vine cineva diseară pe la voi dacă nu cumva preferați să dați o raită pe afară, să luați aer, să faceți doi pași pe jos. Vouă ar avea de unde să vă meargă și mai bine din punct de vedere afectiv, că ați găsit se pare, drumul către inima partenerului de cuplu și o să păstrați armonia.

Pești: Poate ați tot amânat mersul la service cu mașina, dar o să vă faceți timp să vedeți dacă poate fi reparată sau va trebui să luați alta. Se poate să aflați ce v-au pregătit șefii și cu ce planuri porniți și voi, să știți dacă le puteți combina, că o să fiți prinși până peste cap.

Vizualizări: 1,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: