Horoscop

Valabil pe 21/22 martie

Berbec: Debutul săptămânii vă aduce în atenţie că trebuie să vă ocupaţi de bugetul cheltuielilor de Sărbători. Prioritară este achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Evitaţi planurile de investiţii şi cheltuielile nefondate.

Taur: Este o zi în care sunteţi foarte solicitat atât de către partenerul de viaţă, cât şi de către colaboratori sau parteneri de afaceri. Totuși, sunt momente favorabile pentru a rezolva detalii esențiale ale muncii pe care o desfășuraţi în comun cu ceilalţi, pe linie profesională.

Gemeni: Multă forfotă la serviciu. Cu toate că lumea se pregăteşte de vacanţa de sezon, se pare că veţi fi nevoit să vă continuaţi activitatea profesională. Colegii sunt deja plecaţi, însă şefii vă sunt în preajmă. Sunt posibile discuţii aprinse, de aceea fiţi pregătit să răspundeţi corect şi la obiect.

Rac: Se întrezăresc discuţii aprinse cu persoana iubită şi cu copiii. Temele pot fi diverse: de la banii şi bunurile administrate în comun, până la organizarea petrecerilor de Sărbători. În acest sens, aveţi anumite planuri, însă cei dragi au altele. Fiţi deschis şi acceptaţi şi propunerile celorlalţi.

Leu: Treburile gospodăreşti vă sunt susţinute din plin. Pe lângă curăţenii generale şi reparaţii curente aţi avea succes şi la amenajarea casei pentru Sărbători şi la cumpărăturile necesare. Totuşi, fiţi prudent la cheltuieli şi orientaţi-vă doar spre strictul necesar.

Fecioară: Sunt posibile mai multe drumuri pe distanţe scurte, fie pentru a vă rezolva treburile personale, fie pentru a ajuta o rudă sau un prieten. Ar fi bine să aveţi în vedere şi treburile de la serviciu, întrucât mai beneficiaţi de susţinere astrală pe sectorul muncii zilnice.

Balanţă: Începutul săptămânii vă aduce poftă de cheltuieli, însă după ce mai întâi vă verificaţi bugetul disponibil. Cu toate că este nevoie să faceţi şi cumpărături necesare traiului zilnic vă puteţi permite şi ceva cadouri, atât pentru voi, cât şi pentru cei dragi.

Scorpion: Capriciile pe care le manifestaţi vă pot crea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi. Ar fi bine să vă ocupaţi doar de sufletul şi trupul vostru şi să-i lăsaţi în pace pe cei dragi. Mergeţi la un salon de înfrumuseţare, la un masaj sau vizitaţi un magazin de unde vă puteţi achiziţiona obiecte vestimentare sau bijuterii.

Săgetător: Este o zi potrivită meditației și introspecției. Eforturile fizice şi mentale ar trebui evitate, deoarece atât sufletul, cât şi trupul au nevoie de odihnă, somn şi o alimentaţie uşoară. Sunt posibile neplăceri în relaţiile cu ceilalţi, de aceea folosiţi-vă în permanenţă diplomaţia.

Capricorn: Relaţiile cu prietenii se pot modifica, datorită banilor, dar şi divergenţelor de opinii vizavi de orice temă a vieţii. Tot ce ţine de anturajul apropiat, mai ales dacă este implicată şi latura amoroasă, se află într-un con de umbră greu de desluşit sau de înţeles.

Vărsător: Începutul săptămânii vă va pune în lumina reflectoarelor vieţii cotidiene. Este posibil să vină veşti interesante legate de condiţiile de muncă şi de salarizarea aferentă. Pe de o parte, activitatea de la serviciu se reduce pentru că vine vacanţa de iarnă, însă pe de altă parte situaţia economică a firmei sau societăţii în care lucraţi este deficitară.

Peşti: Veştile din şi despre străinătate sunt contradictorii. Dacă este vorba despre călătorii de agrement, aveţi răbdare, deoarece peste câteva zile lucrurile se aranjează. Dacă este vorba despre călătorii în interes de serviciu sau pentru studii ar fi bine să le verificaţi pe îndelete şi să le refuzaţi în cazul în care constatați nereguli.

Vizualizări: 1,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: