Horoscop

Valabil pe 20 martie

Berbec: Poate vinde cineva o mașină și vă încântă ideea, dar dacă aveți nevoie și de carnet o să mai aveți de așteptat. Poate o să primiți ajutor din partea cuiva, că poate muncește cineva în locul vostru și voi o să vă ocupați de alte lucruri.

Taur: Se poate să luați niște bani care să vă ofere posibilitatea să faceți cumpărăturile și dacă nu ieșiți, le luați online, dar durează. Se întâmplă ceva bun, care să vă imprime o stare de spirit și mai bună. O fi și cineva care vă animă speranța de trăi fericiți în doi.

Gemeni : Se poate să dați un examen, să vi se schimbe și salariul, dar nu imediat și o să vă bucurați și de alte privilegii. Vă invită cineva la o colaborare online, ca să fie mai ușor așa, să câștigați și unul și celălalt.

Rac : Poate vi se plătesc niște ore suplimentare sau alte proiecte pentru care n-au fost bani la momentul respectiv și acum au apărut. Relația cu șefii o să fie mai bună dacă lucrați de acasă, că nu mai stau cu ochii pe voi și n-or să aibă ce să vă reproșeze.

Leu : E cineva care vrea să recuperați un timp pierdut și să fiți împreună la bine și la greu și se poate să vă convingă. O să interacționați cu niște oameni care sunt la fel de pricepuți ca și voi și o să faceți rost de bani și dacă o să vă sincronizați la treabă, unii de la serviciu, alții de acasă, o să prelungiți contractele.

Fecioară: Se poate să ajungeți la o înțelegere cu partenerul de cuplu și să împărțiți treaba de acasă, cu programul de supraveghere al copiilor. Se poate să fie vreo reorganizare la serviciu și o fi un volum mare de muncă, dar le puteți cere șefilor și diverse lucruri de care aveți nevoie, dacă munciți de acasă.

Balanță: O să alegeți o activitate casnică și care să vă pună în funcțiune creativitatea, să lucrați la ceva care să vă facă să mai uitați de griji. Se poate să legalizati niște acte, cu semnătură electronică, să vi se recunoască și alte drepturi și să încheiați un capitol care v-a dat mult de furcă.

Scorpion : Or să vă reușească preocupările online cu grupul de colegi, prieteni și o să ajungeți la niște rezultate de care să fiți încântați. O să treceți și voi cu bine de niște interviuri, or fi și examene în fața calculatorului, vă angajați undeva și o să faceți lucruri care mai sunt și pe sufletul vostru.

Săgetător: O să scoateți din banii strânși atât cât e nevoie, ca să mai cumpărați câte ceva prin casă, ori vreți să amenajați ceva pentru afară, în curte, pe terasă, pentru Paște. Sunteți pe punctul de a semna un contract de colaborare și o să aveți bani pentru coșul zilnic, rate, facturi și alte lucruri pe care vi le doriți pentru voi și familie.

Capricorn : O să luați acei bani care vi s-au promis la începutul anului și o să-i investiți într-o mașină probabil sau aparatură tehnică, în ceva util, oricum. Apar confirmări, vi se permite să lucrați în ture la un proiect care pană acum era intangibil și o să vă puteți cumpăra casa mult dorită, ori mașina la care visați de mult.

Vărsător: O să vă eliberați de niște obligații financiare, poate achitați ratele finale ale unui credit și o să începeți o viață nouă, fără datorii, în libertate. Poate vi se aprobă un credit bancar, un salariu, două în avans, dacă nu vă ajung banii pentru niște cumpărături pentru familie și o să vă atingeți niște obiective importante.

Pești: O să vă asociați cu niște oameni, ca să dați drumul unor proiecte noi și o s-o porniți pe o altă traiectorie profesională, dacă aveți curaj. Se poate să vă orientați spre ceva care să vă aducă bani și să vi-i recuperați pe cei pe care nu i-ați luat când trebuia.

Vizualizări: 800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: