Horoscop

Valabil pe 7 aprilie

Berbec: Poate daţi de o activitate recreativă pe care o puteţi desfăşura în video cu prietenii, că singuri poate n-aveţi chef de fitness. Vă contactează cineva care vine cu o propunere care poate fi profesională - de acasă - pentru că s-o fi găsit o formulă de lucru cu care să mergeţi la sigur.

Taur: Se pare c-o să apară cineva din senin sau ceva care să vă preia din griji, obligaţii şi o să mai respiraţi o vreme. Poate aţi repus în funcţiune un aparat care să uşureze o muncă la voi acasă ori aţi montat afară, pe balcon, în grădina un leagăn, şezlong, un baloansoar, pentru relax.

Gemeni: O să faceţi un pic de mişcare în casă, în curte, dac-aveti banda de alergat e simplu, dacă nu alegeţi un program de pe net, cu sport, cu dans, să vă dezarmotiti. Se iveşte o combinaţie care v-ar pune la adăpost din punct de vedere financiar, trebuie doar să vă sincronizaţi ca să puteţi lucra de acasă.

Rac: Poate v-a venit o idee de bani cum să-i scoateţi din bancă, vă puneţi o aplicaţie, sau poate faceţi alte manevre cu banii. O să va-ntelegeti mult mai bine şi cu cei de la serviciu, chiar dacă lucraţi de acasă şi cu familia c-aţi devenit mai îngăduitori şi-i apreciaţi mai mult pe cei din jur.

Leu: Se-anunţa c-o să primiţi mâine, probabil nişte bani şi o să aveţi de cheltuială, să aveți de cumpărături şi de facturi curente. Poate sunteţi în tratative cu cineva care vrea să faceţi echipa pentru că vă apreciază calităţile şi vedeţi în ce registru este colaborarea pe net, cum trimiteţi rezultatele.

Fecioară: O să-nvăţaţi pe bucăţele, aşa, să lucraţi la calculator să vă şi jucaţi poate, să faceţi plăti şi multe altele. Poate vă vine inima la loc c-o să vă sune, o să vorbiţi cu acel cineva care v-a acaparat mintea şi sufletul şi o să vă bucuraţi c-o să vină cu promisiuni de viaţa în doi.

Balanță: E cineva dintr-o fostă relaţie care vrea să mai încercaţi şi-ncepeti cu comunicarea la distanţă s-o perfectaţi până când o să vă-ntâlniţi. O să vă faceţi progam de studii şi de activităţi relaxante împreună cu ai voştri că azi n-o să faceţi munca fizică pentru că e duminica şi vă mai şi relaxaţi.

Scorpion: Vă tot gândiţi să vă reprofilaţi şi o să prindeţi din zbor o idee de job, dar care să nu vă epuizeze. O să mai descoperiţi o sursă de bani şi-o s-o exploataţi în felul vostru, cum oţi putea voi mai bine, să aveţi pentru traiul zilnic în primul rând şi apoi pentru alte obiective.

Săgetător: Poate v-aţi gândit să vă ocupaţi mai mult de un nepot un strănepot sau să-I aduceţi pe copii, dacă au fost plecaţi prin lume după carantina, bineînţeles. Poate o să vă-mpăcați cu idea c-o să lucraţi în alta formula, poate o s ava şi deplasaţi spre serviciu, n-o să lucraţi numai de acasă, oricum e ceva diferit.

Capricorn: O să fie o comunicare mai bună şi cu colegii şi cu şefii fie că va mai duceţi la serviciu, fie că staţi acasă şi-o să meargă treaba mai bine de mâine-ncolo. Încă va mai sfătuiţi cu ai voştri să vă puneţi de acord până la urmă cu mutatul, la un moment dat, să vedeţi dacă faceţi pasul, să vă cumpăraţi o casă ori să vă mutaţi la ţară.

Vărsător: Se poate să faceţi multe schimbări majore să instalaţi ceva acasă pentru confortul alor voştri sau să lucraţi şi mai bine de acasă. Aveţi idei, vă pregătiţi de o nouă abordare profesională ca să aveţi de unde lua bani, să le asigurați alor voştri ce le trebuie- vă simţiţi responsabili.

Pești: Poate faceţi echipă cu nişte oameni care vor lucra cot la cot cu voi şi de-acasă şi o să aveţi success. Faceţi tot ce depinde de voi să fiţi în formă, poate ţineţi o dietă, alegeţi activităţi care să vă dezmorţească şi fizic şi psihic şi o să aveţi un tonus de invidiat.

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: