Horoscop

Valabil pe 6 aprilie

Berbec: Poate vi se pune la dispoziție o aparatură care să vă ajute cu munca de acasă și o să vă asigurați banii pentru familie. O să colaborați cumva în perioada asta pe net cu niște colegi de breaslă, asociați, să faceți lucrurile să meargă, ca să recuperați timpul cât ați stat acasă.

Taur: Se conturează o posibilitate de a face rost de bani și nu pare să fie ceva greu, ci să fie în stilul vostru, să fie convenabil. Poate reparați ceva pe acasă, puneți niște aparate în funcțiune, faceți ceva pentru confortul familiei și o să fie convenabil pentru toți ai voștri.

Gemeni: Poate-i dați de cap mașinii care nu mai funcționează și dacă vă pricepeți o să faceți o întrecere să vedeți dacă o puteți face să meargă. Intrați într-o nouă etapă, pare să fie o acalmie. O să mai ieșiți din zona de stres și o să faceți cumva să vă îngrijiți de înfățișare, să vă compuneți niște ținute pentru când o să ieșiți pe afară.

Rac: E posibil să vorbiți cu cineva care vă întreabă cum vedeți o posibilă relație, dar nu la distanță, ca acum, ci să locuiți împreună și să-i spuneți pentru viitor. Se poate să le fiți de ajutor unor persoane mai în vârstă și o să faceți cumva să vă protejați. Le puneți, poate, la dispoziție ce au nevoie, mâncare, medicamente și vă întoarceți acasă.

Leu: să renegociați condițiile de muncă, fie pentru acum, fie pentru când o să vă întoarceți la lucru. O să aveți un motiv de bucurie. E o reconciliere în familie, își cere cineva iertare și o căsnicie se poate repara, de unde nu i se mai dădea nici o șansă.

Fecioară: O să fie o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu, fie că o să vă cunoașteți, deocamdată. Poate intrați într-o altă combinație, partenerială și o să lucrați în continuare de acasă, dacă e posibil. Dacă nu, oricum o să fie ceva mai lejer, că v-au venit ajutoare.

Balanță: O să lucrați de acasă, dacă se poate și așa, dar o să vă întrebați dacă treaba merge în continuare și dacă o să fiți plătiți. Vă ocupați de reamenajare, poate zugrăviți un pic, mult, de voi depinde. Are cine să vă mai ajute și o să vă faceți timp și pentru copii și de un respiro acasă, bineînțeles.

Scorpion: Poate faceți niște schimbări pe acasă, că așteptați să vă mutați cu cineva când o să ne putem reuni cu cei dragi. Or să intre și banii începând de acum, timp de o lună și o să vă vină inima la loc, că aveați dubii că o să-i mai vedeți. Voi de sănătate să aveți mare grijă.

Săgetător: Poate o să vă reparați mașina cât o să stați acasă. Vă repuneți și bicicleta în stare de funcționare, ca să aveți cu ce să vă duceți la serviciu când o fi. O să puteți colabora și de acasă cu careva care vă inspiră și o să fie o perioadă prolifică. Poate schimbați total direcția profesională și o să faceți un salt uriaș.

Capricorn: Se poate să aflați că se încheie un proces care durează de multă vreme și o să primiți despăgubiri, vi se plătesc cheltuielile de judecată și altele. Se poate să găsiți cumpărător la obiectele pe care le-ați pus în vânzare, să vă târguiți. Vedeți cine vă dă cât cereți și faceți totul legal, fie pe net, fie când se ridică embargoul.

Vărsător: Poate vă luați de pe net lucruri utile, care să vă ajute și la treaba pe acasă, ori pentru serviciu sau pentru voi, să vă deconectați. O să vă adaptați din mers la noile condiții de lucru și or să răzbată ideile voastre de excepție. Poate creați o nouă modă în sfera profesională, creați un curent.

Pești: Se poate să vă îndrăgostiți, dar din fața calculatorului, de cineva cu care ați tot vorbit și o să fiți nerăbdători să vă întâlniți când s-o putea. De idei nu duceți lipsă. Sfera inspirațională e frumos nuanțată și o să vă apucați de vreun curs online, că o să vă cultivați un talent și să luați și bani, practic și util.

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: