Horoscop

Valabil pe 29 iulie

Berbec: Poate prindeți un moment prielnic să le cereți șefilor niște bani, pot fi și din urmă și să vă noteze undeva, să vi-i dea măcar luna viitoare. Ați putea face rost de niște bani în plus și să vă organizați, în așa fel încât să aveți încă un as în mânecă, o colaborare care să vă ajute să aveți o rezervă de bani.

Taur: Se poate să vă fi amânat o plecare și acum vă interesați de un loc mai sigur, fără prea mare expunere, în care să vă duceți. Sunt promisiuni de bani și o să aveți cu ce să plătiți diverse lucruri. Poate puneți ceva deoparte pentru o eventuală ieșire, la un moment dat.

Gemeni: Poate sunteți pe punctul de a schimba ceva la serviciu, poate faptul că o să vă duceți acolo sau că veți lucra în alt departament. Se poate să vă parvină abia acum niște produse pe care le-oți fi comandat mai demult și să încasați și sumele care trebuiau să intre acum vreo lună.

Rac: Poate vă faceți timp și pentru o vizită la doctor, că or fi probleme mai vechi de care ați făcut abstracție, dar nu mai merge așa. O să puteți negocia într-o oarecare măsură cu șefii, ca să vă fie mai ușor cu programul, să mai aveți timp și pentru alte treburi, să aveți grijă de copii.

Leu: O să aveți un succes, poate pentru că ați ieșit la rampă cu ceva nou care să se potrivească momentului. Se pare că o să vă caute cineva să vă dea de lucru și o să fie convenabil, că aveți energie și vă trebuie și bani și se conjugă frumos cele două aspecte.

Fecioară: Cineva dintr-o relație care părea încheiată vă caută și zice să mai încercați, că promite să se schimbe. Se poate să consultați un avocat, ca să vă susțină cauza într-un proces, să vă recăpătați bani, drepturi, bunuri sau să știți cum să vi le cereți singuri.

Balanță: O să vă convingeți și voi de săptămâna viitoare încolo dacă partenerul de cuplu își va respecta angajamentele sau se face că plouă. O să puneți la punct o deplasare, ca să munciți. Poate are legătură și cu școala și o să încheiați o situație, vă interesați și pentru anul următor dacă veți rămâne tot acolo.

Scorpion: Poate perioada asta de izolare, de stat acasă a fost decisivă pentru relația de cuplu și o să vreți să vă căsătoriți până la sfârșitul anului. Poate vă luați inima în dinți să-i cereți șefului mână liberă la lucru, că aveți o strategie proprie și vreți să bateți concurența.

Săgetător: Cineva care dispăruse din peisaj revine ca să luați încă o dată pulsul și să puneți umărul la relație. Se poate să pice o înțelegere cu cineva care vă promisese un ajutor, dar nu e totul pierdut, poate fi o amânare pentru mai târziu, din iunie încolo.

Capricorn: O să aveți de plătit niște facturi, pot fi și niște neprevăzute care să vă scoată un pic din zona de confort financiar. Poate vă hotărâți în privința mașinii, s-o schimbați s-o duceți la reparat, să vă luați întâi carnet, dacă n-aveți și trebuie văzut cum se face școală.

Vărsător: E cineva căruia-i pasă de voi și o să vedeți dacă există potențial de relație sau e bine să vă vedeți de treaba voastră. Poate începeți alt proiect și nu vă lăsați până nu faceți un lucru de cea mai bună calitate, să luați și bani ca lumea, că o să aveți nevoie.

Pești: O să faceți niște achiziții pentru interior și poate mai amenajați și în curte sau în balcon, o masă, un șezlong. O să intrați în alt ritm de viață și e bine să țineți pasul cu ce se întâmplă, că apar schimbări și poate prindeți un job, un post mai bun, faceți niște achiziții.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: