Horoscop

Valabil pe 5 octombrie

Berbec: O să rulați niște bani că să faceți cumpărături și să achitați facturile și ratele obligatorii. Poate fi un moment de cotitură pentru voi în relație, și să puneți punctul pe i, să faceți tot posibilul să vă armonizați, ca să topiți asperitățile.

Taur: E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să vă atragă ca un magnet și să vă incite, să vă stârnească curiozitatea și să deveniți un cuplu. V-așteaptă cineva la o ceremonie mâine, sau poimâine poate și-n alt oraș și o să fie un prilej să consolidați relațiile, și poate vă mai faceți un prieten, doi.

Gemeni: Poate plecați pentru o zi în plimbare, să schimbați aerul, să vedeți și alte locuri, să le faceți placere copiilor. Se poate s-aveți o idee ingenioasa cu care să-i dați gata pe șefi și să dați drumul unui proiect care-o să v-aducă recunoaștere profesională și bani, bineînțeles

Rac: Poate vă-nscrieti într-o audiență ca să primiti o numire în funcție, sau poate cereți amânarea unor rate, la bancă. O să vă puteți înțelege mult mai bine cu partenerul de cuplu și poate o ieșire la munte, sau la mare ar detensiona și mai mult atmosfera din relație.

Leu: O să acordați mai mult interes studiului, poate și faptul că e online vă solicita peste normal și o să fie un efort intelectual. Se pare c-or să vina mai mulți bani din particular, poate vi se mărește și salariul, ori o să luați vreo primă, par să fie mai mulți bani în casă luna asta.

Fecioară: Faceți monetarul, puneți deoparte pentru cheltuielile obligatorii și neprevăzute și cu ce rămâne poate vă plimbați. Poate vă-ndurati să scoateți bani de la secret să-i duceți pe ai voștri la aer, la mare, la munte, măcar o zi, un dus întors să vă-ntoarceti revigorați cu toții.

Balanță: Vi se cere o exlicatie, un răspuns și o să lăsați inima să spună sincer ce-și dorește de la partenerul de cuplu - că vreți să fiți fericiți. O s-aveți niște discuții pe marginea unor proiecte care or să vă acapareze cu totul, dar e bine să cereți o sumă de bani de care să fiți mulțumiți

Scorpion: Ați putea pleca pe undeva și să revedeți niște oameni de care vă e dor și să mai rămâneți pe-acolo încă o zi două. Vin bani de la serviciu, pot fi și din colaborări și o să vă puteți mișca fară probleme, ca să luați ce-ați vrut mai demult pentru casă și ai voștri.

Săgetător: E ceva pe care v-ați propus de multă vreme să-l faceți, dar poate n-ați găsit momentul potrivit, acum ieșiți la cafea să vorbiți. Într-un cerc de prieteni ați putea întâlni pe cineva cu care să comunicați perfect, și să simțiți nevoia să vă vedeți, să-ncepeti o relație pentru c-aveți ce să vă spuneți.

Capricorn: O să faceți cumva să vă faceți cunoscută munca, poate veniți cu un autopromo care să vă pună în lumina reflectoarelor. O să vă ocupați de treburile casei, dar ați putea pleca și pe undeva să mai vedeți și altceva, să spargeți rutina, să faceți un lifting emoțional.

Vărsător: Poate găsiți o metodă la-ndemana să faceți rost de bani, vindeți online produsele și reduceți costurile. Poate o să treceți în revistă zilele-astea, cele câteva evenimente care vă pot acapara interesul și or să fie o sursă de inspirație pentru voi și un refresh

Pești: O să vă mai gândiți până luni dacă vă mulțumiți cu condițiile contractuale impuse de un angajator, sau ziceți pas. Or să vă intre bani și dacă n-aveți treburi serioase pe-acasă poate vă duceți undeva la aer curat, sau ca să-i faceți o vizită unei rude care locuiește în alt oraș.

Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: