Horoscop

Valabil pe 12 octombrie

Berbec: Zilele acestea mergi pe principiul un pas înainte și doi pași înapoi. Ți-ar prinde bine câteva sfaturi legate de gestionarea finanțelor. Trebuie să te asiguri că ai verificat bine care sunt încasările și datoriile tale.

Taur: Este multă energie pozitivă în sectorul banilor, dar trebuie să ai abilitatea de a o folosi eficient. Ia în considerare toate detaliile înainte de a face investiții în viitorul apropiat și pune bani deoparte. O să ai nevoie și nu te va împrumuta nimeni.

Gemeni: Stai bine cu banii şi aceștia mai vin și din alte locuri pe care nu le-ai luat în calcul. Ai idei creative pentru casa ta, însă nu cheltui tot ce ai pentru asta. Planurile nu trebuie să depășească bugetul și e nevoie şi de un plan de urgență.

Rac: Ideile tale sunt foarte inspirate și poți face bani buni cu ele. Ai putea scrie o carte! Ai beneficii divine și tot ceea ce trebuie să faci este să te odihnești suficient pentru a putea continua. Păstrează timp și pentru distracție.

Leu: Aspectele complicate vor produce valuri, iar tu ești în mijlocul lor. Este momentul să te ocupi de datoriile pe care le ai. Dacă le abandonezi, se vor întoarce cu penalizări. Oricum, va trebui să le plătești, așa că fă un efort și scapă de problemă.

Fecioară: Ești prins într-o situație tensionată. Este posibil să iei în calcul o nouă cale, foarte riscantă însă, care să-ți aducă venituri în plus. Gândește ca un pragmatic în timp ce faci calcule ca să vezi echilibrul dintre pierderi, riscuri și beneficiile reale.

Balanţă: S-ar putea să fii mai ocupat ca de obicei la locul de muncă. Pot să apară complicații serioase, legate de casă sau de job, care se reflectă în venituri și nivelul lor. Ai o mulțime de idei, dar nu toate sunt bune, iar unele, chiar periculoase.

Scorpion: Săptămâna aceasta trebuie să faci față unor datorii mai vechi. Dacă scapi de ele, totul poate să devină din nou roz. Este posibil să obții tot sprijinul creditorilor tăi și să găsiți soluții împreună. Este important să cooperezi sincer.

Săgetător: Cariera şi banii sunt bine aspectate, dar, dacă nu vei fi atent, există riscul de a pierde bani, pur și simplu, aiurea. Ai nevoie de timpul necesar pentru a stabili o cale clară care să ducă la obiectivele pe care le ai pentru tine.

Capricorn: Ai abilități perfecte pentru a te descurca cu toate complicațiile tale financiare, astfel încât toată lumea să primească ceea ce are nevoie și să mai poți pune deoparte și ceva bani. Nu mulți, dar asta contează mai puţin.

Vărsător: Poţi fi extrem de eficient și de calculat, însă numai dacă vei lua în considerare sfaturile pe care le primești de la cei cu mai multă experiență financiară decât tine. Nu-ți place să faci ceea ce-ți spun alții, dar acum este nevoie și este singura cale.

Peşti: Ai ceva de gândit în legătură cu casa ta. De la decorare, până la mobilă. Ai nevoie de asta, dar nu te apuca de treabă decât dacă ești sigur că poți duce totul la bun sfârşit. Evident, singura problemă sunt banii!

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: