Horoscop

Valabil pe 8 octombrie

Berbec: Dragostea este, de obicei, spontană, și asta face parte din farmecul ei. Azi și în zilele următoare dragostea va fi atipică, planificată, calculată, strategică, cu un scop clar definit, pe care te vei strădui să-l pui în practică, deși nu-ți face deloc plăcere.

Taur: O cină romantică, pe nepusă masă, poate să fie o ocazie foarte bună pentru a-i spune partenerului tău că ai planuri mari pentru viitor și că trebuie să te susțină, ca o dovadă de dragoste.

Gemeni: Ai putea descoperi un joc dublu, care te va afecta și-ți va schimba modul în care înțelegi relațiile de prietenie, care se bazează pe onestitate și încredere. S-ar putea să încerci să-ți ascunzi sentimentele și să le disimulezi în indiferență și nepăsare.

Rac: Ai tendința de a fi nestatornic când vine vorba de dragoste și romantism azi și în perioada următoare. Motivul este o acută dorință de libertate. Util ar fi să-i spui partenerului că ai nevoie de spațiu personal pentru a face lucruri pe cont propriu.

Leu: Treci printr-o perioadă în care ești confuz când vine vorba de probleme inimii. Ai sentimentul că ești înșelat, pentru că nu-ți mai este acordată atenția necesară. Stabilitatea ta emoțională depinde doar de tine, niciodată de cei din jur.

Fecioară: Imaginația ta bogată este o sursă de planuri pentru viitor și poate aduce multe oportunități diferite. Cauți un context favorabil pentru a putea evolua pe plan personal și sentimental.

Balanţă: Poţi simți o dorință neașteptată de a scrie, reorganiza casa, desena sau compune muzică. Prietenii și membrii familiei vor să stea cu tine, în timp ce unica ta dorință este aceea de a fi lăsat în pace. Inspirația poate dispărea la fel de repede cum apare.

Scorpion: Îți face o imensă plăcere să cucerești doar de dragul de a cuceri și apoi să te amuzi de sentimentele pe care „victimele“ le au pentru tine. Te simți bine în pielea ta și ai dorințe secrete pe care nu le mărturisești, dar pe care le sugerezi cu abilitate.

Săgetător: Este foarte util să fii atent la dorințele celor din jur. Unele dintre ele ar trebui îndeplinite, pentru că va fi și în folosul tău. Ai așteptări mari față de partenerul tău și te simți inconfortabil pentru că el nu se ridică mereu la nivelul așteptărilor tale.

Capricorn: Fanteziile devin realitate. Este un moment la care ai visat și în care primești ceea ce vrei. Ești atractivă și romantică. Ia în calcul că nu toate visele se pot îndeplini și că este bine ca unele dintre ele să rămână, pentru totdeauna, doar vise.

Vărsător: Relațiile tale îți aduc beneficiile de care ai nevoie. Te simți sub o mare presiune în sfera profesională și trebuie să faci demonstrații care să arate că ești abil și competent. Te stresează asta și este posibil să faci greșeli.

Peşti: Un proiect creativ te pune în valoare. Posibile discuții despre progresul colectivului din care faci parte (familie sau serviciu). Este momentul în care trebuie să te simți liber să critici sau să provoci reacții.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: