Horoscop

Valabil pe 13 noiembrie

Berbec: Jupiter îți aduce entuziasm la locul de muncă, completat de energia care vine de la Marte. Ai concret sentimentul că lucrurile se așează într-o nouă normalitate. Starea aceasta de bine, pe care o experimentezi, azi, va dura câteva zile și va deveni din ce în ce mai palpabilă.

Taur: Te vei simți ca și cum ai fi cu spatele la perete și nu poți gusta progresul. Nu spune „adevărul” așa cum îl înțelegi, ci așa cum simți că trebuie să fie auzit. Ești încă într-o perioadă în care sensibilitatea ta este grav afectată.

Gemeni: Filozofia ta de viață trebuie să se schimbe. Ai o perspectivă profundă asupra vieții pe care cu siguranță ai moștenit-o din experiențele tale din trecut. Ar fi interesant să-ți extinzi această abrordare și să o transformi în ceva concret.

Rac: Planeta norocului, Jupiter, și planeta transformării, Pluto, se află în casa parteneiatelor tale și este momentul ideal pentru a duce relațiile la un nivel superior, bazat pe încredere, dragoste și un viitor comun. Arată de parcă ai primi o cerere în căsătorie!

Leu: Energia vitală este la cote foarte ridicate. Te simți în formă maximă și crezi că poți face tot ceea ce trebuie, rapid și bine. Nu te grăbi! Ai tendința de a filozofa cu lucrurile cele mai simple și mai banale și riști să-i scoți din minți pe cei din jur cu discursurile.

Fecioară: Trecutul nu te lasă să trăiești prezentul. Nu mai privi înapoi, focalizează-te pe ceea ce urmează, pentru că este cu adevărat important. Trebuie să mergi înainte.

Balanţă: Ești una dintre zodiile afectate serios de retogradarea lui Marte, dar din seara aceasta totul revine la normal. Ispita de a face mai mult decât ai în plan te poate epuiza. Ai nevoie de o perioadă de recuperare în care să te reevaluezi și să-ți faci planurie pentru viitor.

Scorpion: Este timpul să te concentrezi pe lucrurile care contează. Renunță la dorința de a le face pe toate singur, deodată, pentru că nu o să reușești. Trebuie să-ți canalizezi energiile către ceea ce este vital. Nu face schimbări bruște de planuri și nu renunța la ceea ce este esențial.

Săgetător: Ar trebui să găsești o cale ca să produci banii necesari pentru o investiție importantă. Este vorba despre planuri esențiale de care depinde siguranța familiei și a ta. Nu este momentul să iei decizii singur, este indicat să ai un sfătuitor și să ceri opinia celor care se pricep.

Capricorn: Ultimele câteva săptămâni au fost stresante. Lucruile se vor clarifica, în fine, și pentru tine. Este momentul să-ți organizezi viața în așa fel încât să ai timp și să te preocupi și de nevoile tale și să te distrezi cât de puțin, măcar.

Vărsător: Deseori visezi să te culcușești în pat cu o carte bună sau să mergi la o plimbare cu bicicleta și cățelul tău. Ai nevoie de toate acestea pentru că asta este ceea ce-ți este necesar corpului tău. Nu ignora nevoile pe care acesta le are.

Peşti: Va fi o zi minunată pentru tine. Tot ceea ce atingi va căpăta valoare. Evenimentele zilei se vor plia după programul tău. Îți vei satiface micile pofte și vei fi foarte abilă și eficientă. Fă-ți timp pentru cei care contează în mod esențial în viața ta!

Vizualizări: 1,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: