Horoscop

Valabil pe 11 decembrie

Berbec: Profită de contextul avantajos și îndrăznește să experimentezi momente noi, care să-ți aducă oportunități pe măsura așteptărilor. În interacțiunea cu ceilalți găsești ce ai nevoie pentru a menține lucrurile în echilibru.

Taur: Zâmbetul din această dimineață trebuie păstrat toată ziua. Trebuie să zâmbești cu tot sufletul tău frumos, lumii întregi. Încurajează-i pe cei din jur să depășească tristețea, dar fără să-ți asumi problemele lor.

Gemeni: Superficialitatea pe care o arăți nu-ți este caracteristică și nu dă bine la cei din jur, care aveau altă părere despre tine. Pari detașat și insensibil, dar îți convine să fii așa. Alternativa ar fi o disperare care te-ar stresa.

Rac: Te simți copleșit de energia din jurul tău. Amintește-ți că este în regulă să te oprești din când în când și că nu trebuie să fii mereu la înălțime. Fii blând și liniștit și bucură-te de ceea ce ai, fără resentimente.

Leu: Opiniile tale puternice riscă să intre în conflict cu sentimentele. Lasă logica să învingă și dovedește spirit pragmatic, chiar dacă inima ta nu susține ceea ce faci. Ai nevoie de susținere pentru a depăși o complicație sentimentală.

Fecioară: Acasă și la serviciu ai de luat decizii importante, de prezentat diverse teme de larg interes, ba chiar s-ar putea să fii nevoit să-i ajuți pe alții. Totuși, ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți selectezi prioritățile.

Balanţă: Ai o stare de spirit bună și te susțin oamenii cu care interacționezi. Cheia este aducerea în prim-plan a sentimentelor intense și a emoțiilor care le însoțesc. Alătură-te celor care lucrează la proiecte și evenimente speciale.

Scorpion: Gândește-te pe îndelete cum ai dori să fie viața ta de acum încolo. Planurile noi se vor materializa încet, dar sigur. Relaționezi mai greu, pentru că ești orientat spre ființa ta. Ia contact doar cu persoanele de care ai nevoie.

Săgetător: Multă lume roiește astăzi în preajma ta. Există riscul să preiei emoțiile și problemele celorlalți. Nu te implica în ceva care te depășește. Spre seară ți-ar prinde bine să stai în tihnă cu un prieten sau cu jumătatea ta.

Capricorn: Este o zi excelentă pentru a te ocupa de copii, de persoana iubită sau de hobby-urile tale. Chiar dacă la orizont sunt nori, cu efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Momente prielnice destăinurilor față de cei dragi.

Vărsător: Pe de o parte, va trebui să te ocupi de relația cu partenerul de viață, care necesită îmbunătățiri pe anumite zone ale vieții de cuplu. Pe de alta, vor apărea solicitări importante și din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri.

Peşti: Dacă ai răbdare pentru a observa atent evenimentele și relațiile în care ești implicat, vei obține multe informații ascunse. Asta te-ar ajuta să găsești soluții viabile și să înțelegi mersul real al lucrurilor.

Vizualizări: 1,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: