Horoscop

Valabil pe 10 decembrie

Berbec: Azi nu e timp de relaxare, trebuie să rămâi activ și energic. Ai mari emoții pentru un eveniment care te-a luat prin surprindere și la care va trebui să participi, iar partenerul reușește să te tempereze.

Taur: Ți-ai neglijat starea fizică, ai mâncat prea mult, ai fost neîngrijit. Trebuie să te trezești la viață și să ai grijă de sănătatea ta și de aspectul fizic! Ține-te departe de discuții în contradictoriu, oricât ar fi de banale.

Gemeni: Te simți plin de energie și vrei să demonstrezi tuturor că ești în stare să faci orice. Te dai peste cap să le duci pe toate la capăt și asta te epuizează, mai ales psihic. Fii generos cu cineva din familie.

Rac: Îți merge bine financiar, s-ar putea să fii extrem de risipitor și să faci niște cumpărături necesare, dar nu urgente. Îl pui pe partenerul tău pe locul doi, ceea ce nu este deloc bine pentru starea generală din cuplu.

Leu: Ești în formă bună, dar există riscul să te soliciți prea mult și să te epuizezi. Este util să te temperezi puțin. Ai o intuiție ieșită din comun și vezi lucruri de care alții nu sunt conștienți.

Fecioară: Multe lucruri te nemulțumesc, dar de dragul unei atmosfere tihnite în casă te faci că nu vezi. Partenerul te lasă să te descurci singur, pentru că știe că poți face față și este mândru de tine.

Balanță: E posibil să-ți ieși din fire și să te cerți cu partenerul pentru că nu este alături de tine așa cum vrei. Problemele bănești te împiedică să-ti faci treaba. Poate găsești niște bani de împrumut ca să depășești perioada.

Scorpion: Lucrurile decurg normal, nu-ți mai face griji pentru nimic. Limitează-te la activitățile strict necesare. Starea neplăcută o să treacă, profită și relaxează-te. Partenerul are grijă de tine până te faci bine.

Săgetător: Concentrează-te pe lucrurile importante și nu te mai lăsa impresionat de fleacuri. Caută să te simți bine și să te relaxezi. Nu trebuie să-ți faci griji că partenerul se va supăra că ai cheltuit prea mulți bani.

Capricorn: Nu-ți găsești liniștea. Dacă stai bine să te gândești, nu ai probleme atât de grave cum crezi. E posibil să iei decizii greșite atât față de tine, cât și față de partener. Uneori este bine să ai un plan de rezervă.

Vărsător: Dimineață ești ocupat cu planuri de viitor pentru tine și cineva foarte drag. Îi faci declarații de dragoste partenerului și ești romantic. Ai mult de lucru și, ca să termini, e posibil să muncești până seara târziu.

Pești: Apar cheltuieli neașteptate și foarte urgente pe care nu ai cum să le onorezi. Depune mai mult efort pentru ca relația ta să meargă bine și nu te lasă pradă deznădejdii și ideilor preconcepute. Fii sincer cu tine.

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: