Horoscop

Valabil pe 9 decembrie

Berbec: Aveți energia care vă trebuie pentru a lua iniţiativa şi a vă implica în aventuri noi. Asumaţi-vă riscuri şi veți descoperi noi oportunităţi. Faceți-vă un hobby nou, poate este momentul să deveniți expert în ceea ce vă place.

Taur: Nu puneți mult preţ pe prima impresie. Oamenii pot părea aroganţi, dar lucrurile s-ar putea să se schimbe în momentul în care ajungeți să îi cunoaşteți mai bine. Analizați întotdeauna şi contextul, înainte să trageți o concluzie. Acordați tuturor a doua şansă, poate prima dată erau într-o stare proastă.

Gemeni: Astăzi sunteți obligat să aveți un rol secundar în relaţii, dar nu trebuie să vă necăjiți din această cauză. Este o oportunitate să aflați lucruri noi. Lăsaţi-vă orgoliul deoparte şi ascultați persoana care este la conducere. Veți auzi multe opinii, dar ştiți cum să ascultaţi tot ce vi se spune, fără să fiți copleşit de toate informaţiile pe care le auziți.

Rac: Astăzi aveți energia necesară ca să analizați opţiunile pe care le aveți. Indiferent că vreți să vă schimbați locul de muncă, relaţia sau locuinţa, nu veți ajunge nicăieri până când nu vă gândiți bine la asta. Este ziua în care trebuie să faceți liste şi să vă organizați.

Leu: Sunteți uşor introvertit şi, pe măsură ce trece ziua, nu veți fi interesat să interacţionați cu ceilalţi. Spre seară s-ar putea să vă simţiți un pic mai bine şi să fiți mai dispus să socializați. Dacă sunteți într-o relaţie nouă, întrebați-vă dacă este chiar ce aveți nevoie.

Fecioară: Dacă încercați să începeți o relaţie nouă, profesională sau romantică, asigurați-vă că nu puneți presiune pe dumneavoastră. Tensiunea este contagioasă şi veți fi mai nervos decât de obicei. Chiar dacă simţiți asta, zâmbiți cât puteți de mult şi încercați să vă relaxați.

Balanţă: Există multă nesiguranţă în viaţa dumneavoastră, aşa că s-ar putea să vă simţiți copleşit la un moment dat. Dacă puteți, încercați să stați acasă şi să vă gândiți bine la lucrurile care vi se întâmplă, iar dacă trebuie să mergeți la muncă, nu vă luați foarte multe responsabilităţi.

Scorpion: Secretele trebuie păstrate, aşa că, dacă aflați lucruri interesante despre alţii, încercați să le ţineți pentru dumneavoastră. Evitați oamenii care vă pot face să spuneți tot ce ştiți. Nu va trebui să vă stresați prea mult cu asta, pentru că până la finalul zilei se va afla din alte surse. Important este să nu trădați încrederea celor dragi.

Săgetător: Credeți că sunteți pregătit să treceți peste o situaţie din trecut, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Nu vă grăbiți, pentru că veți depăşi momentul atunci când veți fi pregătit. Sunt unele lucruri pe care trebuie, în continuare, să le analizați ca să fiți sigur că învăţați ceva din această experienţă.

Capricorn: Financiar stați foarte bine, însă trebuie să luați unele măsuri care să vă asigure un venit important pe termen lung. Oricât de plictisitor ar părea, trebuie să faceți un pic de cercetare şi să luați o decizie importantă în legătură cu banii. Astfel sunteți sigur că nu vă va părea rău mai târziu.

Vărsător: Aveți programate unele evenimente importante, însă asta nu înseamnă că nu puteți să vă mai şi distrați. Planurile s-ar putea să nu iasă exact cum v-ați aşteptat, dar ce importanță are? Important este să vă bucurați şi de simpla aşteptare a lucrurilor bune care vi s-ar putea întâmpla.

Peşti: Sunteți prea critic, dar nemulţumirea nu vă va aduce nimic bun, nu vă va rezolva problemele şi nu vă va da încredere în dumneavoastră. Dacă ați făcut ceva greşit, pur şi simplu încercați să reparați. Dacă nu puteți repara, cel puţin nu vă mai bateți capul cu asta.

Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: