Horoscop

Valabil pe 7 ianuarie

Berbec: Oamenii vă vor respecta onestitatea și vă vor da mai multă responsabilitate datorită personalităţii voastre. Dacă cineva se laudă un pic prea mult, îi puteţi spune să nu fie atât de franc. Și dacă cineva este prea umil sau timid, convingeţi-l că merită mai multă atenție și laude și că trebuie să iasă în lume și să ceară acest lucru.

Taur: Un fost partener romantic ar putea reapărea în peisaj, iar sentimentele pe care le stârnesc nu vor fi cele pe care le așteptați. Au luat inițiativa de a reveni în viața voastră și ar putea exista un motiv foarte important pentru acest lucru. Arătați clar că aveți limite pe care nu intenționați să le treceți, cel puțin nu în acest moment.

Gemeni: Dacă vă simțiţi pregătiţi pentru o provocare, atunci veţi fi foarte mulțumiţi de modul în care se desfășoară ziua, dar dacă sperați să aveți una dintre acele zile liniştite, va dura ceva timp până veţi avea parte de relaxare. Vestea bună este că seara aveţi şansa să vă bucuraţi de momente plăcute, singuri ori alături de cei dragi.

Rac: Ai grijă la cadourile extravagante de la colegii de muncă sau cunoştinţe. Chiar dacă susţin că nu e nicio obligaţie legată de cadou, ştii sigur că genul ăsta de generozitate trebuie să fie recunoscută şi răsplătită. Nu îţi permiţi să fii obligat de nimeni în aceste moment.

Leu: Dacă mereu îndepărtezi oamenii şi lucrurile care te frustrează, cum vei afla vreodată cum să treci peste ele? Foloseşte-ţi forţa interioară să înfrunţi frica şi să o învingi. Va fi surprinzător de uşor să faci asta şi îţi va oferi încă o reuşită pe care să o sărbătoreşti.

Fecioară: Încrederea pe care o ai acum te ajută să impresionezi persoanele potrivite, dar prea multă atenţie te-ar putea face să te simţi din nou copleşit. Fă-ţi un favor şi refă un pic planurile zilei. Dă câteva telefoane sau trimite câteva e-mail-uri pentru a vedea dacă o întâlnire poate fi reporgramată.

Balanţă: Toată lumea vrea să fie în echipa voastră și nu vor ezita să vă anunțe! Dar asigurați-vă că sunteți selectiv cu privire la tovarăși. Dacă începeţi să vă aflaţi în compania oamenilor greșiți, v-aţi putea strica reputația. Feriţi-vă de cei care vă promit luna. Nu vor putea fi capabili să v-o ofere.

Scorpion: Este posibil să aveți în sfârșit încredere în voi înșivă că trebuie să vă atingeţi ţinta. O parte din motivul pentru care v-aţi maturizat pentru a avea o atitudine atât de sănătoasă este că v-aţi deschis mintea către oameni și experiențe noi. Învățând mai multe despre lumea din jurul vostru vă va face mereu să vă simțiţi mai bine cu voi înşivă.

Săgetător: Aceasta este o zi pe care o puteți face să fie în avantajul dvs., dacă tratați fiecare situație cu atitudinea corectă. Oricine vă deranjează astăzi, indiferent că este străin, prieten sau șef, ar trebui să încercaţi să faceţi faţă situației cu bunătate. Credeți sau nu, bunăvoința vă poate ajuta să vă păstrați buna dispoziție.

Capricorn: Nu este momentul prielnic să exagerezi cu cumpărăturile, ai putea să mai aştepţi câteva zile. Astăzi, sunt șanse foarte mari să cunoşti o nouă dragoste sau să ai parte de câștig fabulos. Seara, este posibil să fii martor al unei întâmplări senzaționale. Atenție dacă te afli deja într-o relație stabilă. Tentațiile pot fi extrem de periculoase.

Vărsător: Unii Vărsători simt că că au nevoie de o schimbare majoră în viață. Nu ești foarte sigur ce anume vrei să schimbi, dar simți că trebuie să faci asta, fiindu-ți teamă de o plafonare. Mare atenție la ce decizie iei, dacă nu vrei să dai peste cap tot ce ai construit în ultimii ani. Spre seară, surprinde persoana iubită cu un gest romantic.

Peşti: Peștii sunt foarte vocali azi, mai ales dacă la mijloc este vorba despre o nedreptate. Vei fi pus în faţa unei situaţii delicate şi vei sări în apărarea unui coleg de muncă nedreptățit. Seara, atmosfera va fi mult mai pozitivă, mai ales dacă o petreci alături de familie.

Vizualizări: 968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: