Horoscop

Valabil pe 22 martie

Berbec: Poate reuşiţi până la Paşte să faceţi ceva cu maşina, să vă luaţi alta, s-o reparaţi, sau să împrumutaţi de la un frate, o soră una. Poate aveţi gânduri mari cu şcoala, să urmaţi nişte cursuri online ca să obţineţi o specializare – la ceva care se cere în perioada asta – şi-o să fie o afacere bună.

Taur: E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi zor să faceţi aprovizionarea pentru casă, c-or să vină în vizită nişte apropiaţi. Întrevedere cu cineva care nu se lasă până nu veţi semna un contract de muncă şi se-anunţă bani frumoşi, cheltuieli în egală măsură, dacă nu cumva peste.

Gemeni: Va caută cineva care nu concepe să nu fiţi împreună şi o să vă bucuraţi de o comunicare pe aceeaşi lungime de undă. Proiecte noi, la orizont, vă lansaţi pe o orbită de succes, c-aveţi susţinere şi se-anunţă şi bani, cu posibilitatea de a şi călători, dacă se mai relaxează situaţia generală.

Rac: Se poate legaliza o situaţie şi să intraţi în posesia unei diplome, sau recăpătaţi o proprietate, bunuri, bani. Intraţi într-o nouă etapă de viaţă personală şi o să vă gândiţi la o locuinţă mai spaţioasă, poate pentru că se va mări familia, vine pe lume un copil.

Leu: Se oferă cineva din familie, vreo rudă, să vă ajute cu bani, cu sfaturi ca să vă redresaţi pe mai multe planuri. Se mişcă frumos lucrurile în sfera financiară şi încep să vină banii care se blocaseră pe ici, pe colo, şi va veni şi o finanţare ca să vă sponsorizeze proiectele.

Fecioară: Poate v-aţi decis să vă mutaţi în casă nouă şi să luaţi tot ce e nevoie într-o astfel de situaţie, poate angajaţi un decorator. O să puteţi sta la masa negocierilor cu nişte parteneri de afaceri, pot fi şi şefii care au să vă dea indicaţii, v-anunţă care sunt pretenţiile lor.

Balanță: Vă pregătiţi de o plecare, posibil şi cu treabă, dar poate fi şi o excursie ca să vă recreaţi împreună cu familia. O perioadă încărcată la serviciu, dar se-anunţă şi bani, şi promisiuni de beneficii care să vă scoată dintr-un impas financiar.

Scorpion: O să vă consultaţi cu şefii în privinţa programului de lucru, poate aveţi nevoie de mai mult timp ca să realizaţi un proiect, şi de aparatură. Vă faceţi planuri de locuit împreună cu fiinţa pe care o iubiţi, dacă nu sunteţi căsătoriţi şi lucrurile se vor schimba peste noapte, pentru că hotărârea interioară e de multă vreme luată.

Săgetător: E cineva cu care aţi vorbit la telefon şi-acum urmează să vă întâlniţi şi o să vedeţi dacă mai e aceeaşi chimie. O să vă impuneţi punctul de vedere la locul de muncă şi se va ţine cont de părerea voastră, poate veţi coordona o activitate şi o să vă descurcaţi fără probleme.

Capricorn: E bine să vă-ngrijiti de sănătate, să fiţi atenţi şi la alimentaţie, poate ţineţi o dietă, pentru detoxifiere. Sunteţi dispuşi să vă alăturaţi unui grup ca să puneţi la un loc idei, strategii, să fie un succes care s vă propulseze în carieră, chiar şi flancaţi de alţi coechipieri.

Vărsător: Poate vă sincronizaţi cu partenerul de cuplu s-aveţi timp liber comun ca să fie şi mai sudată relaţia – să fiţi la unison. Se poate să lucraţi în paralel, c-aveţi mai multe proiecte şi de-aici se-anunţă banii, şi pot fi şi de la serviciu ceva mai mulţi bani.

Pești: V-aţi propus câteva schimbări pe-acasă, cumpăraţi lucruri noi, şi o să umblaţi la bugetul de rezervă. Se ivesc oportunităţi de a face un salt profesional şi orice iniţiativă este bună şi înseamnă un plus salarial. Pot fi şi colaborări, care să vă suplimenteze veniturile.

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: