Horoscop

Valabil pe 18 martie

Berbec: Vindecarea unor traume din copilărie ar putea începe astăzi, poate intraţi în legătură cu cineva care vă cunoștea atunci. Nu vă mirați dacă vărsați câteva lacrimi. De asemenea, aţi putea râde brusc ca un nebun. Odată ce totul este pus la cale, scoateți-vă prietenul în oraş. Asta vă ajută să vă simţiţi uşurat.

Taur: Unele vești minunate ar putea veni astăzi, poate de la un partener sentimental. S-ar putea să privească relația voastră sau ar putea implica un fel de noroc care să vină fie către voi, fie către jumătatea voastră. Acest noroc v-ar putea elibera pe amândoi, pentru a avansa relația. Urmaţi-vă inima!

Gemeni: Dacă ați lucrat foarte mult pentru a vă crește veniturile, rezultatele s-ar putea vedea. Mai multe venituri disponibile în cazul dvs. pot aduce o perioadă de relaxare și astfel să scăpați de tot stresul și tensiunea care se acumulează. Mulțumiți stelelor norocoase și faceți planuri pentru timpul liber.

Rac: Azi te simţi atractiv, romantic şi sexy. Orice partener actual sau potenţial pe care îl întâlneşti îţi va acorda foarte multă atenţie şi va dori să facă planuri ca voi doi să petreceţi timp împreună. S-ar putea ca asta să fie ceea ce ai nevoie, după ultimele zile dificile. Ieşi din casă şi distrează-te!

Leu: Intuiţia s-ar putea dovedi valoroasă când vine vorba despre o problemă dificilă. Ştii toate regulile şi metodele, dar s-ar putea să iei decizii pe baza a ceea ce simţi, în loc de reguli sau logică. Gândeşte-te la asta ca la o unealtă nouă valoroasă care să te ajute să înţelegi cum să te porţi cu oamenii.

Fecioară: Afli despre un prieten că a început o nouă relaţie amoroasă. Vestea poate să te surprindă, pentru că nu te aşteptai la asta de la această persoană. Dar vei fi încântat, pentru că vrei ca prietenul tău să fie fericit. Să nu îţi fie frică să îl suni şi să întrebi toate detaliile. Va fi o plăcere reciprocă.

Balanță: O schimbare financiară îţi poate aduce zâmbetul pe buze. Chiar dacă nu este ceea ce sperai, orice plus este un câştig. Pot fi nişte bani de la o persoană pe care ai împrumutat-o sau poate primeşti un cadou fără niciun motiv. Amânaţi însă achiziţia la care vă gândiţi de ceva timp.

Scorpion: Sunteţi ocupaţi cu subiecte spirituale. Puteţi primi informaţii care vă ajută să obţineţi o stare de bine şi să abordaţi cu mult calm probleme care nu vă dau pace. Păstraţi-vă eficienţa, astfel încât să nu pierdeţi timpul cu lucruri inutile şi să profitaţi la maximum de rodul muncii din ultima perioadă.

Săgetător: Săgetătorii găsesc, în sfârşit, puterea de a trece peste o amintire care i-a afectat în ultima perioadă. Important este să vă bazaţi pe sfaturile apropiaţilor şi să înţelegeţi că aceştia vă pot oferi susţinerea de care aveţi nevoie. Încercaţi să nu mai trăiţi în trecut şi bucuraţi-vă de ceea ce vă oferă viitorul.

Capricorn: Ai un potenţial energetic fără precedent. Vrei și simți că ești de neînvins, că poți să faci orice, indiferent cât de dificil ar fi, că niciun obstacol nu este de netrecut. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și să te ferești de excese. Nu te suprasolicita până la epuizare. Posibilă surpriză sentimentală.

Vărsător: Vărsătorii trebuie să înveţe să spună mai des cuvinte de dragoste celor dragi. Fă complimente şi trimite mesaje pozitive, doar aşa poţi spera să atragi norocul în dragoste sau să ai parte de o inspiraţie fără precedent în zona profesională. Râzi mai des și încearcă să găsești plăcerea în lucrurile mărunte.

Pești: De la primele ore ale dimineţii ai chef de muncă. După cei vei pune toate lucrurile la locul lor, te focusezi pe proiectele aflate în derulare. Sunt multe persoane pe care trebuie să le convingi că drumul pe care l-aţi început este cel bun. Seara, vei avea câteva ore libere pentru sport. Ai grijă ce mănânci!

Vizualizări: 1,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: