Horoscop

Valabil pe 26 martie

Berbec: Zi liniştită, lipsită de probleme, tensiuni sau certuri, mai ales la serviciu. Concentraţi-vă pe sarcinile importante şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face chiar acum. Astfel veţi crea o impresie foarte bună, iar şefii vor aprecia munca şi devotamentul vostru. Cine ştie, poate veţi primi şi o mărire de salariu!

Taur: Simplitatea este restaurativă, iar joia aceasta vă amintește cu blândețe acest lucru. Aveţi nevoie de puţin timp pentru a procesa anumite veşti primite recent, mai ales dacă au legătură cu sfera sentimentală. Vorbiţi cu partenerul/partenera voastră şi veţi reuşi să treceţi peste dificultăţi.

Gemeni: Lăsați-vă purtaţi de val, spontaneitatea este cuvântul care vă caracterizează în această perioadă. S-ar putea să vă confruntați cu abordări emoționale care vă vor pune pe gânduri, dar s-ar putea să aveţi parte şi de nişte surprize. Spre seară, relaxaţi-vă şi simţiţi-vă bine în compania cuiva drag.

Rac: Vă e greu să vă concentraţi pe muncă. Aţi avut de-a face cu vindecarea propriului bagaj emoțional și apoi cu problemele care trebuia rezolvate în plan material. Lucrurile pot sta mult mai bine de-atât, însă experiența de viață se câștigă trăind, iar tu exact asta faci.

Leu: Lumina reflectoarelor cosmice își fixează atenția asupra nativilor Leu. Ieși cu încredere înapoi pe scena vieții şi cel mai bine este să te concentrezi și să îţi descifrezi nevoile ca individ. Pot apare suprinze şi răsuciri bruște în ceea ce privește problemele de carieră și conversațiile serioase în relații.

Fecioară: Scufundați-vă în singurătate, într-o acțiune restaurativă și activități spirituale care vă ajută să simțiți o conexiune profundă cu voi înșivă, chiar dacă vă este greu să vă îndepărtaţi complet de toate. Pot apare diverse tensiuni la job.

Balanţă: Este timpul să vă stabiliţi obiectivele pe termen lung. Să ajungeţi la o decizie finală nu este întotdeauna ușor, dar este important să petreceți ceva timp pentru a vă reaminti ambițiile personale, astfel încât să le puteți realiza. Ai o atitudine pozitivă, care îți permite să visezi la potențialul tău creativ.

Scorpion: Vreţi să vă faceţi remarcaţi la serviciu şi din această cauză încercaţi să rezolvaţi sarcini spre care poate nu vă îndreptaţi atenţia înainte. Sunteţi ambiţios, iar acest lucru se va vedea când o să analizaţi rezultatele. Planurile voastre au nevoie de o fundaţie solidă pentru a rezista pe termen lung.

Săgetător: Săgetătorii se simt mai sensibili, pun accentul pe tot ce ţine de partea emoţională a fiinţei lor. O să aveţi nevoie de sfatul unei persoane dragi, fie că este vorba despre o rudă sau de un prieten. Nu trebuie să disperaţi. Este normal ca viaţa să aibă suişuri şi coborâşuri, chiar dacă nu vă place.

Capricorn: Capricornii se confruntă cu probleme la serviciu. Vor intra în conflict cu șefii, iar incidentul nu se va termina cu bine. Totul se poate rezolva prin scuze sincere. În astfel de zile, indicat este să vă păstrați calmul, iar dacă știți că nu reușiți acest lucru, nu participați la discuții care vă pot crea neplăceri.

Vărsător: Vărsătorii sunt prost dispuși, nimic nu le convine, dar spre finalul zilei s-ar putea să primiți o veste care să vă bucure enorm. Poate fi vorba despre o persoană apropiată sau o vizită din străinătate. Atenție la capitolul bani. S-ar putea să faceți niște cheltuieli care vă vor da bugetul peste cap.

Peşti: Peștii au o zi liniștită, sunt cu gândul la weekend, dar o veste proastă s-ar putea să vă dea planurile peste cap. Pe seară, un telefon vă pune pe gânduri cu privire la viitorul vostru la serviciu. Nu cedați fricii și încercați să aflați exact despre ce e vorba.

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: