Horoscop

Valabil pe 24 martie

Berbec: Ziua este plină de controverse. Pot apărea probleme în familie şi în carieră care necesită o abordare sinceră. Planetele vă oferă o doză de aciditate, s-ar putea să fiţi mai irascibili. Încercaţi să evitaţi conflictele, nu vă băgaţi în discuţii care nu vă privesc şi încercaţi să menţineţi liniştea în familie.

Taur: Vă simţiţi ocupaţi, dar fără un scop anume. Sunteţi mai deschişi, vă activaţi dorinţa de autoexprimare. Zi ideală pentru a reveni la proiecte uitate, la pasiuni mai vechi şi la prietenii încheiate fără motiv. Ştergeţi anumite lucruri cu buretele, acordaţi-vă o nouă şansă, încercaţi anumite activităţi din nou.

Gemeni: Fiţi mai atenţi în ceea ce priveşte sfera banilor, fiţi conştienţi de datorii şi nu lăsaţi lucrurile neterminate, altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu. S-ar putea să vă simţiţi lipsiţi de vlagă, fără vreo determinare, dar încercaţi să trageţi mai tare de voi pentru a vă termina proiectele în curs.

Rac: Racii trebuie să ia o decizie cu privire la o investiție importantă, dar se tem de urmările pe termen lung. Sfătuiți-vă cu persoana în care aveți cea mai mare încredere, experiența sa de viață vă va folosi. Încercați să vă convingeți partenerul de viață să mergeți într-o excursie, în weekend.

Leu: Aveți zile libere de recuperat, nu ar strica să vă luați un concediu scurt, mai ales că nici vremea nu este prietenoasă. Stați acasă, feriți-vă de răceli, dacă știți că sunteți mai sensibili. Faceți calcule peste calcule pentru a reuși să economisiți, poate pentru mobilă nouă sau achitarea unui împrumut.

Fecioară: Petreceți timp cu familia, acordați mai multă atenție copiilor. Nativii care încă nu au o familie se gândesc tot mai des la marele pas alături de partenerul de viață, dar vreți să fiți siguri că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Balanţă: Stări sufletești intense, care vă copleşesc. Tensiunile între astre aduc la lumină toate probleme care au fost ascunse sub preș, fie că vorbim de problemele din familie sau din carieră. În altă casă, Mercur se deplasează spre un Marte iritabil, creând stres între munca de zi cu zi și cea ideală.

Scorpion: Mercur se blochează într-o ceartă cu planeta voastră, Marte. Această asociere vă poate face să acționați rapid, impulsiv, să aveţi limbă ascuțită. Aveți grijă să nu stricați legături fără să înțelegeți. Opoziția Lunii plină de viață cu Pluton suscită sentimente îngropate care necesită o ieșire.

Săgetător: Rareori cădeți în criză din cauza schimbării stării de spirit sau sensibilităților, dar azi se poate întâmpla. Se evidențiază tensiuni nespuse în legătură cu problemele financiare și preocupările legate de relații. Iar tensiunile între Mercur şi Marte determină schimburi cam dure în parteneriate strânse.

Capricorn: Situație delicată în dragoste. O mărturisire neașteptată a persoanei iubite ar putea aduce clipe de confuzie, în care totul pare că s-a prăbușit. Nu uita că toți oamenii greșesc, însă puțini au curajul să recunoască. Privește partea plină a paharului și nu lua o decizie pe care mai târziu să o regreți.

Vărsător: Sunteţi puşi în fața unor situații în care să faceţi mici compromisuri în relația de cuplu. Nu trebuie să simți că lași garda jos și nici să te lași cuprins de frustrare. Gândește-te că este un gest prin care o problemă poate fi rezolvată elegant, fără scandal.

Peşti: O situație cu un coleg de serviciu dificil te pune pe gânduri. Nu te vei liniști până când nu vei purta o discuție cu el, înarmează-te cu răbdare și mult calm. Doar așa această conversație va decurge bine și va da roade.

Vizualizări: 1,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: