Horoscop

Valabil pe 23 martie

Berbec: Folosiţi energia acestei zile pentru a pune la punct detaliile unui proiect sau pentru a vă concentra pe activităţi de rutină. Uneori, detaliile fac diferenţa, prin urmare fiţi atent la ce auziţi, ce spuneţi şi mai ales la cât de bine faceţi lucrurile.

Taur: Cum vă manifestaţi iubirea pentru oamenii cei mai dragi din viaţa voastră? I-aţi îmbrăţişat în ultima vreme? Le-aţi dăruit din timpul, energia şi prezenţa voastră? Ziua aceasta reprezintă contextul perfect pentru a vă aminti de iubire. De asemenea, astăzi puteţi avansa cu succes în derularea unui proiect.

Gemeni: În cazul vostru este stimulată nevoia de autoîngrijire din toate punctele de vedere. Fiţi atent la nevoile voastre, ascultaţi-vă mai atent corpul şi fiţi gata să-i oferiţi ce are nevoie sau să faceţi schimbările necesare în dietă sau în ceea ce priveşte alte obiceiuri.

Rac: O zi în care atenţia la detalii joacă un rol major, atât în întâlniri şi negocieri, cât şi în studiu sau activităţi administrative. Dacă sunteţi atent, puteţi sesiza nişte nuanţe şi profunzimi ale dialogurilor şi atitudinii celor cu care interacţionaţi, iar asta vă va ajuta să gestionaţi optim o serie de colaborări care stau să se închege acum.

Leu: Astăzi se pare că aveţi toate pârghiile necesare pentru a vă administra eficient banii şi chiar pentru a găsi soluţii de creştere a veniturilor. Sunt esenţiale luciditatea şi alegerile conştiente, bazate pe ceea ce simţiţi că e corect pentru voi şi nu pe emoţii de moment.

Fecioară: Cu gândul la viitor şi la cum v-ar plăcea să stea lucrurile, tindeţi să fugiţi de responsabilităţile profesionale. Astăzi însă e important să aveţi mai multă răbdare cu voi şi să luaţi lucrurile pe îndelete, înţelegând că fiecare moment e important.

Balanţă: Ziua de azi poate însemna pentru voi un răgaz pentru îngrijire personală, meditaţie, relaxare. E posibil să înţelegeţi astăzi câteva mesaje subtile pe care le tot primiţi de ceva vreme, referitor la mediul familial şi la viaţa voastră în ansamblu.

Scorpion: Participarea e cuvântul de ordine pentru voi astăzi. Fie participaţi la o întâlnire în cadru larg, fie pătrundeţi într-un cerc nou sau sunteţi chemat să vă expuneţi punctul de vedere în faţa unei audienţe alese, se pare că nu e deloc mic câştigul pe care-l puteţi obţine.

Săgetător: Zona carierei şi puterii primeşte influenţe însemnate astăzi. Contextul energetic vă sprijină şi vă inspiră să găsiţi mjloace şi soluţii inteligente, profitabile, în sfera profesională şi a finanţelor. Chiar dacă veţi întâmpina şi opoziţii, în special din partea partenerului de viaţă, e important să vă ascultaţi şi să faceţi pasul pe care-l consideraţi potrivit pentru voi.

Capricorn: E timpul să priviţi cu sinceritate în interiorul vostru şi să recunoaşteţi care sunt acele lucruri pe care vi le doriţi, cum vreţi să arate viitorul vostru şi cât de dispus sunteţi să primiţi ceva nou în viaţă. E timpul să vă faceţi o evaluare a convingerilor care vă ţin în rutină.

Vărsător: Astăzi v-ar fi mult mai uşor dacă aţi cere sprijin de la cei din jur şi aţi folosi cu cap resursele pe care le aveţi la dispoziţie. Se deschid nişte uşi, e posibil să vi se facă nişte favoruri şi să beneficiaţi de avantaje.

Peşti: Fie nu vă mai simţiţi bine în pielea voastră, fie acasă nu aveţi parte de pacea şi armonia pe care vi le doriţi… În orice caz, e nevoie de ceva mai multă creativitate şi receptivitate, pentru a descoperi ce e nevoie să schimbaţi în mediul familial şi în relaţiile cu cei apropiaţi.

Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: