Horoscop

Valabil pe 27 aprilie

Berbec: Apare șansa de a te muta, de a pleca într-o deplasare. Poți avea încredere în ceea ce-ți oferă Universul. Chiar dacă vrei să amâni, acceptă provocarea, doar să ceri mai întâi părerea unui specialist, pentru a evita cheltuieli suplimentare. Evită să vorbești pe la spate, sunt șanse să se afle.

Taur: Constaţi cu uimire că cei din jur nu țin cont de părerile tale, ba chiar te denigrează dacă le vei împărtăși din idei, ceea ce te scoate din sărite. Evită subiectele delicate, încearcă să te descurci pe cont propriu și să fii cât mai rezervat, pentru a nu atrage invidie, bârfe fără rost.

Gemeni: Ai parte de o provocare în ceea ce privește moralitatea, stima de sine. Nu este exclus ca pentru un interes financiar să menții legătura cu anumite persoane din familie sau din anturaj, însă ar fi bine să te gândești dacă pe termen lung te avantajează acest rol fals pe care îl joci.

Rac: Evenimentele se succed în cascadă, te simți de parcă ai fi într-un război. Posibil să afli și ce jocuri de culise s-au pus la cale împotriva ta. O situație inedită te face să iei legătura cu un vechi prieten, care speri să te ajute să rezolvi acea chestiune, numai că revederea îți lasă un gust amar.

Leu: Posibil să obţii bani în urma unei deplasări în scop profesional. Dacă vei dori să investești într-un bun, chiar este recomandat să o faci astăzi. Atenție, să mai lași rezerve și pentru altă zi, vorba proverbului „nu pune toate ouăle în același coș“.

Fecioară: Dezamăgire la locul de muncă din partea unui coleg sau colaborator. Decizia de a pune capăt unor relații toxice este susținută de astre. Pot să apară unele neplăceri, însă, dacă îți vei face o strategie de împăcare cu partenerul de viață, aceasta va funcționa.

Balanţă: Influxul energetic adus de această zi îți oferă multă imaginație, creativitate, dorință de a ieși în evidență. O nouă persoană își poate face apariția în viața ta, iar atracția față de ea trezește la viață sufletul tău romantic, generând dorința de a avea o nouă relație.

Scorpion: Oportunitatea unui nou proiect sau job. Experiența pe care o ai în mai multe domenii de activitate va face să fie grea decizia de a hotărî ce cale să urmezi. Dacă ești orientat spre tehnologie, se pare că vei prinde lozul cel mare, care să îți asigure profitul pentru restul vieții.

Săgetător: Posibil să apară oportunitatea de a face o călătorie importantă din care să îți iasă și ceva bani. Pe partea relațională, dacă în ultima vreme ai încercat să treci cu vederea peste unele nemulțumiri venite din partea celor dragi, acum te simți constrâns, folosit, neînțeles.

Capricorn: Ai tendința de a exagera, însă nu se observă probleme financiare majore. Pe fondul unor mici nedreptăți din partea unor așa-ziși prieteni, vei da de înțeles că doar banii te interesează, ceea ce nu este adevărat. Încearcă fii mai discret.

Vărsător: Ai de rezolvat unele activități ce au rămas restante la locul de muncă. De aici ar putea rezulta un program mai prelungit. Prudența te va ajuta să nu te enervezi fără rost, să nu-ți asumi responsabilitatea celor din jur. Şeful va fi mulțumit că ți-ai îndeplit sarcinile de lucru.

Peşti: Ai parte de efer-vescență emoțională și vrei să te implici activ în activitățile casnice. Pe seară este posibil să simți detașare față de grupul de prieteni, întrucât se vor auzi zvonuri despre tine, despre familia ta sau poate chiar vei fi șantajat de aceste persoane cu un secret.

Vizualizări: 1,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: