Horoscop

Valabil pe 26 aprilie

Berbec: Se pare că sunteți agitat și nervos din cauza unor probleme financiare. Încercați să vă calmați, pentru că altfel riscați să aveți probleme la serviciu! Este recomandabil să amânați deciziile importante. Evitați speculațiile! 

Taur: S-ar putea ca relațiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitație pe care o aveți de dimineață. Dacă doriți să faceți investiții pe termen lung, vă recomandăm să mai așteptați o vreme, pentru că acum nu vă surâde norocul. Aveți tendința de a miza totul pe o singură carte, ceea ce vă poate duce la un eșec de proporții.

Gemeni: S-ar putea să plecați într-o delegație. Nu sunteți în cea mai bună dispoziție și aveți tendința să exagerați. Încercați să nu vă susțineți cu încăpățânare punctul de vedere! În curând veți primi bani de la o rudă apropiată. 

Rac: Dimineața s-ar putea să vă schimbați programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea ajuta să vă îmbunătățiți simțitor situația financiară. Evitați speculațiile! Nu este o zi favorabilă câștigurilor rapide. 

Leu: Nu încercați să cereți astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteți convins că o meritați! Vă sfătuiește să vă limitați la activități de rutină, care nu necesită prea multa concentrare. Dupa-amiaza sunt sanse sa va linistiti putin, in mijlocul familiei. 

Fecioară: Dimineața s-ar putea să vă sune o rudă din altă localitate și să vă anunțe că intenționează să vă viziteze. Evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață. Puteți să vă bazați pe intuiție, dar plecați urechea și la sfaturile prietenilor! 

Balanță: Astăzi s-ar putea să nu fiți prea inspirat și nici prea comunicativ.
Evitați întâlnirile de afaceri și călătoriile, pentru că sunteți predispus la greșeli!
Vă recomandăm să nu începeți activități delicate sau laborioase. Puteți avea succes în activitățile casnice. 

Scorpion: Se pare că nu vă simțiți în apele dumneavoastră, tocmai acum, când aveți multe de rezolvat. Nu vă asumați riscuri importante, pentru că aveți puține șanse de reușită. Nu vă lăsați cuprins de nervi și evitați discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei! 

Săgetător: Dimineața s-ar putea să vă indispună un telefon primit de la o rudă. Este posibil să fiți nevoit să plecați într-o călătorie neprevăzută. Dacă circulați cu mașina, să fiți foarte atent, pentru că nu este exclus să plătiți o amendă. Nu vă lăsați antrenat într-o ceartă! 

Capricorn: Aveți tentația să începeți mai multe treburi deodată. Nu fiți nerăbdător, pentru că riscați să faceți greșeli. Încercați să vă organizați mai bine! Nu vă faceți iluzii cu privire la bani, pentru că azi sunt puține șanse. 

Vărsător: Dimineața s-ar putea să fiți indispus din cauza dificultăților financiare.
Să vă păstrați cumpătul, indiferent ce se întâmplă, și să ascultați sfaturile unei persoane mai în vârstă. Abțineți-vă de la orice fel de speculații, pentru că s-ar putea să intrați în conflict cu autoritățile! 

Pești: Încercați să fiți mai atent la cheltuieli! Ca să evitați o ceartă cu partenerul de viață, vă consultați înainte de a merge la cumpărături. Astăzi sunteți foarte critic la adresa celor din jur. Ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor parteneriale.

Vizualizări: 1,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: