Horoscop

Valabil pe 12 mai

Berbec: Astăzi creativitatea este mai mare decât de obicei şi s-ar putea să vă preocupe ideea de a începe o activitate nouă. Aveţi şanse să vă afirmaţi pe plan intelectual. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

Taur: La locul de muncă sau în afaceri, cu toate că vă simţiţi în formă, este posibil să constataţi că nu reuşiţi să vă concentraţi. Se pare că simţul practic este diminuat şi nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi în comunicarea cu cei din jur.

Gemeni: În prima parte a zilei sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relaţiile cu cei din jur. Fiţi prudent în tot ce faceţi şi nu promiteţi decât ceea ce sunteţi sigur că puteţi respecta. După-amiază, lucrurile revin la normal.

Rac: Configuraţia astrală de azi vă poate induce o stare de hipersensibilitate şi diminuează simţul practic şi capacitatea de concentrare. În schimb, sporeşte creativitatea şi capacitatea de exprimare în domeniul artistic. La locul de muncă sau în afaceri amânaţi activităţile importante ori dificile.

Leu: Şansa este de partea dumneavoastră şi intuiţia vă ajută. Puteţi să depăşiţi cu bine dificultățile și să realizați tot ce v-ați propus pentru azi. Acordați mai multă atenție unui membru al familiei, care ar putea avea probleme de sănătate. Este o zi bună pentru activități creative și pentru afirmarea pe plan artistic.

Fecioară: Înainte de amiază este posibil să faceţi planuri ambiţioase în legătură cu o afacere, dar anumite dificultăţi neprevăzute vă obligă să luaţi totul de la început. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să căutaţi soluţii cât mai realiste.

Balanţă: În prima parte a zilei aveţi tendinţa să fiţi cam distrat şi să neglijaţi probleme importante la locul de muncă sau în afaceri. În contextul astral de azi există riscul să luaţi decizii neinspirate, aşa că nu începeţi activităţi noi. S-ar putea ca intuiţia să nu vă ajute prea mult, dar colegii sau partenerii vă pot da sfaturi folositoare.

Scorpion: Se pare că sunteţi hipersensibil şi nu aveţi chef de vorbă. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii. Ar fi bine să amânaţi orice tranzacţie şi să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să pierdeţi sume importante. Pe plan sentimental parcurgeţi un moment favorabil.

Săgetător: La locul de muncă sau în afaceri s-ar putea să fiţi nemulţumit din cauză că trebuie să începeţi un proiect nou şi nu ştiţi cum să îl abordaţi. Vă recomandăm să nu refuzaţi sprijinul oferit de colegi. Chiar dacă vă preocupă problemele profesionale, ar fi bine să îi arătaţi partenerului de viaţă mai multă afecţiune.

Capricorn: Simţul practic şi capacitatea de concentrare sunt mult diminuate azi. În activitatea profesională sau în afaceri, vă recomandăm să amânaţi deciziile importante şi să nu începeţi proiecte noi. Este o zi bună pentru meditaţie şi pentru relaxare, fie în aer liber, fie citind o carte sau ascultând muzică.

Vărsător: Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate, mai ales datorită creativităţii sau unui talent artistic. După-amiază este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu care aţi putea stabili o relaţie de cooperare într-un domeniu creativ sau artistic.

Peşti: La locul de muncă sau în afaceri, o discuţie cu colegii sau cu partenerii s-ar putea dovedi dezamăgitoare. Nu insistaţi, fiindcă nu este o zi favorabilă deciziilor importante. Este de preferat să nu încercaţi să obţineţi câştiguri rapide.

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: