Horoscop

Valabil pe 10 mai

Berbec: O să obţineţi semnături de la autorităţile care v-au ţinut sub observaţie şi abia acum vă pot da ok-ul. O să puteţi face rost de bani în plus şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul liber încât să v-ajungă şi pentru voi şi pentru familie, să nu le lipsiţi alor voştri.

Taur: Poate faceţi un efort financiar să vă schimbaţi maşina, măcar cu una la mâna a doua, dacă nu cu una nou-nouţă. Se întrevăd nişte colaborări care v-ar putea rotunji veniturile şi să rămână şi pentru viitor, nu aşa, ceva temporar, se poate permanentiza vreuna.

Gemeni: O să puteţi semna acte şi să vă bucuraţi de un progres pe mai multe planuri, că aveţi multe de oferit. Activitate intensă, de-aici încolo timp de vreo câteva luni, poate veţi lucra în paralel cu serviciul şi va fi solicitant, dar cu câştiguri de tot felul.

Rac: Vin de undeva nişte bani şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile şi vor mai rămâne şi pentru o ieşire undeva, la aer curat. Sunt nişte oameni care vor să vă coopteze într-o activitate care v-ar aduce un plus de vizibilitate, poate prin latura ei filantropica - va fi, oricum, o schimbare de macaz.

Leu: Or să vă ia prin surprindere ofertele de lucru, în particular, şi chiar o s-alegeţi ceva dar care să nu vă solicite din cale-afară. Voi o să primiţi ajutor din partea unor oameni care vă admiră şi vor să colaboraţi la un proiect anume şi dacă o s-aveţi timpul necesar o să vă înhămaţi la aşa ceva.

Fecioară: O să tranșati o chestiune profesională ca să puteţi continua parteneriatul, că apăruseră nişte disensiuni în cadrul grupului. Poate veţi face nişte drumuri ca să puneţi lucrurile în ordine, c-aveţi multe de făcut şi la serviciu, şi acasă, poate-abia acum vă-ntoarceţi de pe unde-aţi fost plecaţi.

Balanță: O să puteţi legaliza o situaţie şi să căpătaţi un alt statut financiar, sau social. Vă interesaţi de un credit bancar, de amânarea unei rate, de o inginerie financiară ca să vă fie mai uşor de rambursat nişte bani, că salariul pare insuficient.

Scorpion: O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vine cu sufletul spre voi şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele. Poate-aveți de făcut o selecţie printre ofertele de lucru şi să vă folosiţi şi intuiţia ca să ştiţi ce anume să alegeţi, pe care dintre ele.

Săgetător: Se poate să vă facă cineva o vizită şi să vă pună la curent cu ultimele noutăţi care să vă dea idei de afaceri. O reuşită în planul comunicării, poate treceţi cu brio de un examen, un interviu şi o să vă plasaţi mai sus, pe un nivel superior, social.

Capricorn: Poate-o să va-ngrijiți şi de sănătate, şi de a voastră şi de a celor din familie, ca să fiţi cu toţii buni, zdraveni. Voi puteţi rezilia un contract şi să-ncepeți altul, în funcţie de timp, şi de profilul contractului, pentru c-o fi unul mai aproape pe sufletul vostru.

Vărsător: Poate faceţi nişte schimbări prin casă, luaţi aparatura care să vă uşureze munca în gospodărie şi poate şi mobilier. O să reluaţi o preocupare de timp liber şi să fie ceva creativ care să v-aducă şi bani - poate lucraţi ceva împreună cu cei mici.

Pești: E momentul să acordaţi un plus de atenţie relaţiei cu partenerul de cuplu să nu alunece pe o pantă nesigură relaţia voastră. Noutăţi - poate aflaţi despre un job avantajos, despre o vacanţă - cadou din partea fiinţei iubite, nişte lucruri or să vă ia prin surprindere.

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: