Horoscop

Valabil pe 5 mai

Berbec: Întrevedere ca sa schimbati o vorbă despre un proiect cu cineva care ține morțiș să lucrați împreună și să împărțiți câștigurile.

Taur: E sărbătoare și nu mai trebuie și alt motiv ca să va simțiți bine și să vă bucurați de un mesaj, o urare și o ieșire la cafea, dacă o fi posibil.

Gemeni: Vă bate gândul s-o porniți la drum, dar poate faceți un pic de mișcare mai lângă casă sau stați prin curte, pe terasă pentru siguranța voastră

Rac: O să vă relaxați înainte de a începe o nouă etapă de viață, c-o să accesați acele resurse interioare, combustibilul, pentru altfel de viață – fericită de data asta.

Leu: Poate primiți cadouri, telefoane, mesaje de felicitare pentru onomastică sau e un succes personal de sărbătorit, ca să nu treacă neobservat un moment special.

Fecioară: O să fie o cheltuială, dar nu constrâns de împrejurări, ci de drag, luați diverse lucruri pe care să le oferiți in dar fie astăzi, de zi de nume, fie de Paște.

Balanță: Se pare c-o să vă răsfețe cineva chiar dacă nu e ziua voastră, poate nu v-ați mai văzut de multă vreme și măcar în video să revedeți pe cineva care vine cu vești bune.

Scorpion: Poate vin frații, surorile pe la voi, se observă niște musafiri și dacă aveți mai mult spațiu o să fie perfect că ieșiți la aer, la soare, ca să vă destindeți.

Săgetător: O să puneți umărul la niște pregătiri pentru o masă festivă, chiar dacă nu vine nimeni pe la voi, de atmosferă festivă e nevoie ca să vă ridice moralul.

Capricorn: E cineva care profită de ocazie, că e sărbătoare, să vă cucerească și o să vină cu un gust care să vă răscolească, frumos, sufletește.

Vărsător: Poate faceți un drum la cineva care are nume de floare și-i duceți și voi flori, cadou, ca să vă exprimați dragostea, grija, atenția și generozitatea.

Pești: O plimbare pe jos la soare, în parc, v-ar încărca bateriile și o să revină cheful și de treabă și de distracție, că tot vine Paștele.

Vizualizări: 1,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: