Horoscop

Valabil pe 22/23 mai

Berbec: Dorinţă de creştere financiară şi siguranţă. Perseverenţa vă va face foarte bine. E timpul potrivit să vă faceţi reclamă pentru bunurile şi serviciile dumneavoastră, să începeţi să câştigaţi bani on-line sau să vă extindeţi conexiunile umane. Unii Berbeci vor fi reflexivi, îşi vor analiza viaţa şi vor lucra pentru a şi-o duce într-o direcţie mai bună.

Taur: Sunteţi tentat să cheltuiţi bani pe lucruri mici pe care le iubiţi. Gândiţi-vă mai mult la efectele asupra contului bancar. Regândiţi bugetele şi fiţi mai prudent unde se poate. Vi se deschid căi noi şi bune să vă extindeţi orizonturile. Afaceri, călătorii pentru muncă, chiar şi pe distanţe lungi, sau cele ce implică publicitatea şi promovarea sunt profitabile acum.

Gemeni: Dacă alegeţi să vă bazaţi pe instinctul primar veţi economisi timp şi resurse. Curiozitatea naturală vă va ieşi la iveală, încurajân-du-vă să faceţi schimb şi să împărtăşiţi informaţii. Este un timp de acumulări în creştere de bogăţie şi în unele cazuri, de restituiri de taxe sau moşteniri ori alte beneficii financiare ce vin spre dumneavoastră.

Rac: Sunt multe oportunităţi pentru interacţiuni prietenoase. Puteţi fi dornic să vă arătaţi recunoştinţa prietenilor pentru susţinerea lor recentă. Sunt vremuri în care o idee sau informaţie trebuie ţinută la incubator înainte de a o scoate în public. Ştiţi că nu aveţi de ales decât să o ţineţi tot înainte şi să vă reîntăriţi priorităţile asumate. Încercaţi să creaţi un echilibru între expansiune şi conversaţie.

Leu: Obiectivele şi ambițiile vă pot ţine ocupat. Este timpul să vă canalizaţi energia spre a merge mai departe. Aveţi oportunităţi să faceţi combinaţii cu oamenii pe idei şi idealuri. Dacă ambiţiile nu au fost bine definite, de acum veţi înţelege exact ce tip de impact veţi avea nevoie să lăsaţi asupra lumii.

Fecioară: Dacă aveţi de gând să faceţi planuri de călătorie, toate sistemele funcţionează. Aveţi reputaţia de a fi un dependent de muncă, dar acum este momentul să vă opriţi, să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de lucrurile bune şi simple ale vieţii. Încercaţi să evitaţi să vă certaţi în weekend.

Balanţă: Vă mişcați în afara zonei de confort ca să vă extindeţi lista de prieteni şi cunoştinţe. Sunteţi tentat să faceţi cumpărături. Dacă sentimentele vă cresc, unul sau două obiecte de lux vă pot ajuta să le ţineţi sub control. Veţi aduce îmbunătăţiri notabile în mediul dumneavoastră familial. Este timpul să vă faceţi rădăcini, să căutaţi stabilitate şi să aparţineţi familiei.

Scorpion: Această săptămână vă aduce opţiuni romantice favorabile. Dacă este cineva pe care speraţi să îl impresionaţi, acum este timpul să acţionaţi. Fiţi atent ce faceţi şi ce spuneţi, ca să vă asumaţi consecinţele. Apar oportunităţi educaţionale şi de comunicare şi idealurile vă vor fi bine primite de alţii. Abilitatea de a vă comunica ideile este extrem de importantă şi valoroasă acum, folosiţi-o!

Săgetător: Indiferent ce aţi face, în suflet există o mare dorință de interiorizare și de visare cu ochii deschiși. De asemenea, se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijiţi-vă sănătatea, planificați-vă riguros activitățile și acceptaţi sprijinul celor dragi și de încredere. Este o perioadă de mari transformări interioare, astfel că este dificil să fiţi foarte prezent și implicat în activități comune cu alții.

Capricorn: Este vremea să cochetați, ieşiți, întăriți relaţia cu partenerul. Bucuraţi-vă de natură și de compania persoanei pe care o iubiţi. Carisma, aspectul fizic şi expresia de sine sunt la înaintare. Acest tranzit vă luminează optimismul şi generozitatea. A merge spre ambiţiile dumneavoastră personale devine mult mai uşor.

Vărsător: Bucuraţi-vă de timp în bucătărie sau în grădină. Este o săptămână perfectă pentru întâlniri prietenoase acasă la dumneavoastră. În weekend veţi fi în lumina reflectoarelor şi ar fi bine să profitaţi de situaţie. Veţi avea succes în activităţi ce au loc în spatele scenei. Meditaţiile şi introspecţiile sunt de mare folos, vă regenerează şi revigorează spiritul.

Peşti: Vă puteţi concentra pe locuinţă şi doriți să faceţi redecorări sau să daţi la o parte lucruri ce nu vă mai trebuie, făcându-vă cuibul plăcut, primitor şi foarte cald. Vă bucurați de popularitate și oamenii vor dori să vă fie alături sau să vă invite în diverse locuri. Întâlniţi oameni noi de calibrul dumneavoastră şi stabiliţi legături romantice cu potenţial de viitor.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: