Cât au dat dar invitaţii la nunta lui Dani Oțil

Nunta vedetei Tv Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu a fost una cu dar iar acesta nu a fost deloc mic. Evenimentul cel mai mediatizat al săptămânii trecute i-a avut ca oaspeţi pe cei mai buni prieteni ai proaspetei familii dar și colegi de breaslă ai lui Dani Oțil.

Prezentatorul de la Neatza a organizat totul, până în cel mai mic detaliu la propriul restaurant. Având în vedere amploarea evenimentului, toată lumea s-a întrebat dacă a existat şi dar la nuntă acolo unde invitații s-au delectat cu cele mai delicioase preparate, iar meniul a fost unul generos. Prețurile pentru asemenea bunătăți nu sunt mici iar,potrivit informațiilor existente pe site-ul restaurantului deținut de Dani Oțil, preparatele pe care oamenii le pot servi sunt de-a dreptul fabuloase, dar și cu prețuri destul de piperate.

Punând toate informațiile cap la cap, jurnaliştii de la Can Can au constatat că un meniu obișnuit nu ar depăși suma de 50 de euro, însă prezentatorul de la Neatza a pus pe masă, pentru invitații săi, tot ceea ce avea mai bun restaurantul lui.

Tot aceştia au calculat că darul la nunta lui Dani Oțil este posibil să se fi ridicat la ordinul sutelor de euro, iar familiile celor doi și persoanele apropiate să fi scos din buzunar chiar mii de euro.

Vizualizări: 1,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: