Horoscop

Valabil pe 12 iulie

Berbec: Berbecii pot avea anumite acte expirate în portofel. Verifică să nu fie vorba cumva de buletin, de pașaport sau vreun act important de care să ai nevoie curând.

Taur: Taurii pot lucra la un proiect suplimentar pentru a primi niște bani în plus la salariu, desigur, în condițiile în care se descurcă cu această muncă.

Gemeni: Gemenii au parte de cineva care îi curtează și, dacă sunt dispuși să accepte această ofertă, se anunță o fericire foarte mare.

Rac: Racii au parte de o invitație într-o minivacanță. Răspunsul tău va fi unul afirmativ și te gândești deja cum își petrece zilele la munte sau la mare.

Leu: Veți avea niște conflicte cu partenerul de viață. Ceea ce trebuie să faci este să empatizezi cu stările prin care trece și să înțelegi ce vrea, de fapt.

Fecioară: Fecioarele pot ieși la cafea cu cineva care așteaptă de ceva vreme această oportunitate. Vrea doar o șansă de a vă cunoaște mai bine.

Balanță: Balanțele primesc acordul pentru realizarea unui proiect și, mai mult decât atât, pot primi o veste bună privind finanțarea acestuia.

Scorpion: Scorpionii sunt foarte apreciați în ziua de miercuri și, tocmai datorită acestui fapt, pot avea un câștig financiar, iar conturile lor să devină mai bogate.

Săgetător: Săgetătorii vor fi căutați de o persoană cu care au o conexiune foarte specială. Poate fi vorba chiar de un viitor partener de căsătorie, însă inima va fi cea care îți va dicta ce ai de făcut.

Capricorn: Capricornii sunt ocupați cu partea legală a lucrurilor în ziua de miercuri. Poate chiar primesc un răspuns de la judecătorie și reușesc să aducă anumite argumente în favoarea lor.

Vărsător: Vărsătorii sunt interesați de începerea unei noi vieți, iar acest lucru poate fi sinonim cu mutarea într-o casă nouă. De asemenea, pentru cei singuri, apare dorința de a întemeia o familie.

Pești: Cei din zodia Pești este posibil să fie solicitați la locul de muncă, dar șefii nu trec cu vederea eforturile tale și ți se poate acorda o mărire de salariu.

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: