Horoscop

Valabil pe 4 august

Berbec: Vă trec o mulţime de gânduri prin minte, dar se pare că cele care vizează segmentul profesional stăruie ceva mai mult. Pentru că acest segment de viaţă a început un proces de schimbare totală, de multe ori veți reveni asupra a ceea ce se petrece la serviciu. De aceea ar fi bine să vă deschideți mentalul spre schimbare şi să vă gândiți la parcurgerea unui program de formare sau reconversie profesională.

Taur: O zi în care neliniştile financiare sunt greu de gestionat. Pentru că de multă vreme, cei dragi tot apelează la veniturile dumneavoastră pentru a-şi satisface treburile sau mofturile, sigur că din când în când se creează contextul necesar scadenţei.

Gemeni: Intervin astăzi aspecte noi în relaţiile parteneriale. Partenerul de viaţă doreşte să facă îmbunătăţiri în spaţiul în care locuiţi, să achiziţioneze bunuri patrimoniale sau chiar vrea să înceapă demersuri pentru a vă muta în casă nouă. Fiți prudent la felul în care vorbiți, deoarece există tendinţa de a riposta vehement la orice sugestie venită din partea celorlalţi.

Rac: Aveți multă treabă, fie că stați acasă, fie că mergeți la lucru. V-ați propus să rezolvați mai ales treburile restante, însă se recomandă prudenţă. Oboseala şi unele afecţiuni vechi îşi vor spune cuvântul. Selectați priorităţile şi lucrați pe îndelete, în ritmul în care sunteți obișnuit.

Leu: Relaţiile sentimentale vă vor atrage în mod deosebit astăzi. Aveți nevoie de afecţiunea celor dragi, vreți dovezi de iubire și vreți să oferiți afecţiune, protecţie, chiar şi ceva surprize plăcute. S-ar putea să nu vi se răspundă cu aceeaşi monedă, pentru că cei dragi sunt concentraţi pe treburile lor.

Fecioară: Aveți spor în treburile gospodăreşti şi în discuţiile cu membrii familiei. Pe de altă parte, ar fi bine să vă interesați de rude, de locurile natale, pur şi simplu să faceți o analiză a segmentului copilăriei şi a persoanelor apropiate. Tranzitele astrale actuale vă predispun la relaţii strânse cu familia, pentru că este nevoie de iertare, iubire necondiţionată.

Balanţă: Ziua vă aduce călătorii pe distanţe scurte, dar şi discuţii multe cu persoanele din anturajul apropiat. Printre banalităţi şi plictiseli cotidiene veți afla lucruri interesante mascate sub forma unor simple gesturi sau vorbe, chipurile aruncate la întâmplare. Este bine să fiți atent la tot ce se discută în preajmă, pentru că vi se spun lucruri importante dincolo de aparenţe.

Scorpion: Datorită persoanei iubite, copiilor sau prietenilor este posibil să cheltuiți sume importante de bani sau la îndemnul acestor persoane există riscul să investiți timp şi bani, lucru total neprofitabil pentru dumneavoastră. Selectați cheltuielile, analizați pe îndelete propunerile altora, însă deciziile majore lăsați-le pentru zilele următoare.

Săgetător: Puteți considera această zi ca fiind numai a dumneavoastră şi astfel să vă comportaţi ca şi cum trebuie sărbătorită în mod special. Chiar dacă dispoziţia sufletească se schimbă rapid din te miri ce, totuşi fundalul energetic al zilei vă permite să vedeți şi să vă bucurați de partea plină a paharului vieţii.

Capricorn: Sunt favorizate activităţile intelectuale, dar cele desfăşurate în tihnă, departe de ochii lumii şi de forfota cotidiană. Pentru că organismul este obosit, iar sănătatea este vulnerabilă ar fi bine să vă ocupați numai de treburi uşoare şi, mai ales, plăcute sufletului. Locurile liniştite, încărcate de energie pozitivă vă pot ajuta mult.

Vărsător: Neplăcerile care survin în relaţiile cu persoanele din anturajul socio-profesional pot duce la destrămarea unor colaborări sau înţelegeri vechi. Se pare că mărul discordiei sunt banii şi bunurile implicate în aceste relaţii. Unii vor profit mai mare, alţii vor direcţionarea profitului spre anumite segmente de viaţă, așa că vă este dificil să vă decideți în aceste privinţe.

Peşti: Sunteți foarte solicitat astăzi, atât la serviciu, cât şi acasă de către cei dragi. Totuşi ar fi bine să vă direcţionați atenţia şi eforturile mai mult spre segmentul profesional, deoarece se conturează schimbări importante. Deocamdată adie ceva în aer, însă concret, ce anume se schimbă şi în ce direcţie este greu de anticipat.

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: