Horoscop

Valabil pe 7 octombrie

Berbec: Cuvintele-cheie pentru această zi sunt: conexiune, alianță, legătură. Ești mulțumit de parteneriatele în care ești implicat? Există încredere, reciprocitate și cooperare? Caută să te focusezi mai mult pe menținerea stabilitatății, pe a crea o legătură profundă.

Taur: Astăzi este despre rutină, dar și despre eficiență. Îți sufleci mânecile şi te apuci de treabă, nu aștepți prea mult ajutor din exterior, ci te bazezi pe propriile forțe. Te focusezi pe ambițiile tale profesionale, pe proiecte pe termen lung, cauți recunoașterea, succesul.

Gemeni: Muncă din plin, dar ai și dispoziția necesară de a face întregul proces mai interesant. Ești creativ, jucăuș, optimist și-ți folosești imaginația indiferent de sarcină. Ești interesat de noile oportunități care apar la orizont, de dezvoltare, de expansiune.

Rac: Munceşti intensiv planificând, organizând, aranjând, gestionând totul în jurul tău, fie că va fi vorba de sectorul muncii, de cămin sau familie. Ești omul din culise care are grijă ca toate lucrurile să fie în ordine, ca pe scenă lucrurile să evolueze exact cum trebuie.

Leu: Folosește-ți abilitățile de comunicare și fii mai încrezător când îți exprimi ideile, convingerile, propunerile. Nu aștepta aprobare din exterior sau cine știe ce susținere. Atitudinea ta, felul în care vei aborda anumite subiecte vor fi cărțile tale câștigătoare.

Fecioară: Zi prielnică pentru tot ce ține de sectorul financiar. Fie se anunță unele câștiguri, fie semnezi un contract, fie găsești unele oferte de muncă, fie apar unele oportunițăți de investiții. Cert este că reușești să gestionezi cu îndemânare aspectele ce țin de bani.

Balanţă: Zi productivă, împletită cu momente de amuzament și distracție, cu discuții interesante și eliberatoare. Universul îți oferă ocazia să petreci mai mult timp cu anumite persoane, îndemnul astrelor este să cauți să fructifici aceste întâlniri, aceste discuții.

Scorpion: Socializezi și dai dovadă de mult șarm. Bucură-te de orice oportunitate care te ajută să îți arăți abilitățile, talentele, să-ți îmbunătățești imaginea publică. Intuiția te va ajuta de minune atunci când va fi nevoie să iei unele decizii legate de sectorul familiei.

Săgetător: Nu e cea mai potrivită zi pentru lucrul în echipă, fii atent cum trasezi limite, cum explici nevoia ta de a munci în solitudine. Dai dovadă de individualism, care va fi apreciat de unii, dar dezaprobat de alții. Cu diplomație vei reuși să echilibrezi lucrurile.

Capricorn: Ai nevoie să-ți acorzi mai mult timp propriei persoane, propriilor nevoi. Ar fi o idee bună să discuți cu cineva drag despre ceea ce simți, despre gândurile și sentimentele tale. Acordă mai multă atenție și sănătății fizice, fă schimbări în stilul tău de viață.

Vărsător: Cauți să cunoști, să descoperi adevărul, oricât de crud ar fi. Partea bună este că astăzi reușești să vezi imaginea de ansamblu, iar acest lucru te ajută să știi unde te afli și încotro te îndrepți. În plan profesional, unele persoane caută să se alieze cu tine.

Peşti: Semnul tău zodiacal se află în sfera iubirii, relațiilor, intimității. Este o zi bună pentru a aduce în discuție anumite subiecte care fie sunt mai vechi, fie care sunt recente, dar care trebuie rezolvate acum, cărora trebuie să le găsiți soluții împreună.

Vizualizări: 1,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: