Horoscop

Valabil pe 4 octombrie

Berbec: Poate vă sună cineva care vrea să va-mpacați după o ceartă şi se poate să vă şi-nțelegeti, dar să vă mai şi ciondăniţi până să vă-mpăcați. Poate va trebui să semnaţi un act adiţional la muncă sau o fi un contract de vânzare - cumpărare, de închiriere şi trebuie legalizată o situaţie.

Taur: O problemă de sănătate începe să vă deranjeze şi trebuie făcut ceva ca să nu va-mbolnaviti - o vizită la medic şi se rezolvă. V-au rămas lucruri de făcut la slujbă şi o să vă mobilizaţi toate resursele să vă achitaţi onorabil de toate îndatoririle şi să primiţi şi aprecieri.

Gemeni: Poate reluaţi o activitate de timp liber, un sport de întreţinere, dacă nu de performanţă, pentru tonus. Se poate să apară cheltuieli neprevăzute şi care să vă cam dea bugetul peste cap, dar o să vă redresaţi din punct de vedere financiar, că se conturează bani în perspectivă.

Rac: Poate aranjaţi o plecare la sfârşit de săptămână acolo unde n-aţi putut ajunge acum câteva luni, din cauza restricţiilor. O să luaţi nişte decizii - posibil provizorii, legate de casă, de familie şi o să lăsaţi un timp să vedeţi ce se-ntâmplă şi dacă sunt bune o să mergeţi pe aceeaşi linie.

Leu: Poate mai schimbaţi grupul, ori poate componenta ca să vă asortaţi şi la treabă şi la distracţie, să nu existe disonante. Poate recuperaţi nişte cursuri, par să fie ceva probleme la şcoală, dar veţi găsi cele mai bune soluţii şi o să ţineţi pasul cu tot ce se cere, fie şi online.

Fecioară: O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate că se-apropie evenimente festive în familia lărgită. Se poate să vă mai gândiţi la oferta de lucru care pare tentantă, că se întrevăd nişte neajunsuri şi trebuie văzut dacă le puteţi combate cumva.

Balanță: Poate aveţi de dat vreun test, de obţinut nişte evaluări şi or fi şi acte de reactualizat şi trebuie rezolvat tot, neapărat. Or să iasă la iveală diferite aspecte care vă iau puţin din strălucire şi trebuie făcut ceva care să v-ajute să vă recăpătaţi glam-ul - şi nu e greu.

Scorpion: Bine-ar fi să vă-ngrijiți de voi şi de sănătatea celor din jur, de familie, să fiţi cu toţii buni, zdraveni ca să faceţi treaba ca lumea. Vi se fac oferte de lucru, dar păreţi încurcaţi cu alte treburi şi deocamdată lichidaţi restanțele şi apoi vă lansaţi în proiecte noi.

Săgetător: Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care vă-mpartașesc viziunea şi o să dezvoltaţi un proiect cu iz filantropic. Poate mai faceţi curăţenie printre prieteni ca să vă asiguraţi că rămân cei care vă sunt fideli şi nu cei cărora nu le pasă de voi, acum e momentul ideal.

Capricorn: Poate va trebui să mai plătiţi nişte bani ca să beneficiaţi de o serie de avantaje, c-or fi intervenit scumpiri, între timp. O să vi se facă dreptate, vă recuperaţi nişte bani, or fi nişte drepturi, vă cer scuze nişte oameni care v-au judecat greşit şi o să vă crească stima de sine.

Vărsător: O s-o provocaţi la o întâlnire pe fiinţa iubită să discutaţi între patru ochi despre viitorul relaţiei, ca să vă meargă şi mai bine. Se poate să beneficiaţi de nişte sporuri, bonuri valorice, ca să vi se recunoască meritele, şi asta după o lungă perioadă de aşteptare, că păreaţi invizibili pentru şefi.

Pești: Poate-a mai rămas ceva de spus într-o relaţie de cuplu şi-aţi face bine să puneţi punctul pe i ca să nu se piardă pur şi simplu o relaţie. O să faceţi rost de bani c-apar oportunităţi de a vă găsi de lucru în particular şi n-o să ziceţi nu, c-aveţi nevoie de un supliment financiar, o completare la salariu.

Vizualizări: 1,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: