Horoscop

Valabil pe 2/3 octombrie

Berbec: Ziua este plină de situații sau evenimente neașteptate și, mai ales, la care s-ar putea să fie nevoie să răspunzi cât mai rapid, cât mai prompt. Vei fi proactiv și atâta timp cât îți vei păstra o atitudine de ”ești în control, relaxat”, oamenii vor avea încredere în deciziile tale.

Taur: Astăzi este despre comunicare, despre ambiții profesionale, despre cooperare și lucrul cu ceilalți, este bine să lași ambițiile deoparte și să cauți să fii un bun coechipier. Focusează-te pe ideea de „împreună vom face” și lucrurile se vor împleti azi de minune.

Gemeni: Simți nevoia de a te extinde, de expansiune, de dezvoltare, vezi un infinit de posibilități, iar multe par realizabile. Este o energie minunată de care ar trebui să te folosești, te poate motiva într-o sarcină, etapă, proiect. Sunt bine aspectate studiul, legătura cu străinătatea.

Rac: Astăzi ești mai interesat de bani, de câștiguri de tot felul, de bunuri materiale. Ești ancorat în prezent și atent la ceea ce se întâmplă de ceva timp în jurul tău. Găsești soluții realiste, pragmatice, corecte și te bazezi pe fapte, nu pe vorbe și promisiuni.

Leu: Semnul tău zodiacal se află în sfera resurselor, de aceea astrele te încurajează astăzi să ieși de sub carapace și să le arăți tuturor părerea pe care o ai, visele tale, ideile tale. Este un cadru astral bun să te afirmi, să-ți folosești talentele, să primești aprobări, aprecieri.

Fecioară: Poți ajunge acolo sus unde țintești, dar chiar este nevoie să treci prin toate etapele, astfel încât, metaforic vorbind, să fie stabilă construcția pe care urci. Este esențial să nu cauți scurtături, ci să iei lucrurile în serios, să nu te grăbești, să-ți asumi.

Balanţă: Te apucă cheful de rezolvat tot felul de lucruri, dacă te simți motivat să le faci cât mai bine, dacă te simți ambițios să le duci până la capăt. Ești plin de energie și reușești să îi influențezi și pe ceilalți. Ai grijă căror proiecte decizi să le acorzi toate aceste resurse.

Scorpion: Astăzi nu e doar despre muncă și realizări, ci și de puțină distracție şi aventură. Eşti plin de inspirație pentru a găsi modalități de a ușura munca făcută, de a te amuza, de a aduce puțină culoare. Vrei și călătoria să fie frumoasă în timp ce mergi spre destinație.

Săgetător: O zi bună pentru a lua decizii, a semna acte, a te ocupa de chestiuni imobiliare, de afaceri, de parteneriate. Faci alegeri bune și în ceea ce privește sectorul financiar, susținn astrele. Ai fler, ești focusat, laconic, preferi ca mesajele primite și oferite să fie cât mai scurte.

Capricorn: Nu este cea mai eficientă zi în sectorul vieții profesionale, sfatul astrelor este să te ții de rutină și să lași lucrurile așa cum sumt. În schimb, ar fi bine să acționezi într-o chestiune legată de familie, de cămin. Cineva drag are nevoie de suportul şi de implicarea ta.

Vărsător: Nu este cea mai dinamică zi, dar nici nu simți nevoia să o agiți, să faci deplasări. Preferi activitățile care nu te solicită şi nici nu implică prea multe persoane, prea multă socializare. Cadru astral bun pentru a planifica şi organiza, și mai puțin pentru a acționa.

Peşti: Ai nevoie de puțină strălucire în viața ta, eşti interesat de aspectul tău fizic, de anumite servicii care te pot ajuta să arăți mai bine, poate chiar vei fi tentat să faci unele cumpărături în acest sens. Ești mai creativ, te dedici unei pasiuni, te implici într-o cauză nobilă.

Vizualizări: 1,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: