Horoscop

Valabil pe 1 decembrie

Berbec: O să prefectați niște acte, ca să definitivați un statut, și poate va conta la salariu, că vor fi mai mulți bani. O să recuperați niște bani, dar tot mai aveți nevoie de niște sume ca să vă descurcați cu cheltuielile și poate vă ajung rezervele, totuși, ca să nu trebuiască să vă împrumutați.

Taur: Poate vă convinge cineva să lucrați într-o altă combinație partenerială și e posibil să vă dați acceptul. Se fac presiuni să lichidați niște restanțe la serviciu, dar se poate să fie și acasă treabă de care vreți să scăpați cât mai repede, că vin sărbătorile și vreți să fie curat-lună.


Gemeni: Relația cu partenerul de suflet se activează și poate ajungeți și la subiectul căsătorie, că vă merge bine împreună. Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu șeful și să-i cereți diverse lucruri, chiar dacă lucrați de acasă, că vă lipsesc instrumentele performante de lucru.


Rac: Se poate sa achitați rate, facturi ca să vedeți cu ce rămâneți, că poate dați o fugă la rude, la prieteni, în alt oraș. Poate s-au adunat multe de cumpărat și o să tot scoateți bani din buzunar, dar ai voștri or să aprecieze că v-ați preocupat să nu le lipsească nimic, mai ales acum, în weekend.

Leu: O să faceți unele achiziții pentru bunul mers al activității profesionale, că poate vă trebuie gadgeturi noi. Se poate să luați niște decizii, forțați de împrejurări și să vă eliberați de un stres, că ajunseserăți la capătul puterilor și nu se vedea niciun rezultat favorabil vouă.


Fecioară: Și voi o să mai aduceți undele îmbunătățiri în locuință, că ați pus de-oparte niște bani pentru reamenajarea interioară. O să dați niște bani pentru reparația mașinii, dar se poate ivi și ocazia să vă luați una nouă, mă rog, fie și la mâna a doua, depinde acum de buget.

Balanță: Poate vă faceți timp pentru copii, să le oferiți un cadru și mai bun de studiu sau de joacă, să practice un sport. Se poate să vă duceți într-o vizită la rude, că aveți lucruri serioase de luat în discuție, poate e un eveniment în cadru restrâns în familie și o să luați și vreo decizie.


Scorpion: Au de unde să vină niște bani, poate pentru că veți accepta o colaborare, dacă dispuneți de niște timp liber. O să dați tușa finală unor chestiuni mai vechi și care v-au dat serios de furcă și poate vă luați ceva nou și care să se bucure de succes.

Săgetător: Vă bate gândul să plecați pe undeva în plimbare, o zi, două, poate aveți ceva de sărbătorit sau pe cineva. Vă reușesc pasiențele, că aveți energie, fler și o să faceți cele mai potrivite alegeri, c-or să fie niște profesioniști care or să vrea să vă ia în echipa lor.

Capricorn: Se poate să vă mai ajute cineva la treabă, dar oamenii cheie, de la care așteptați o mână de ajutor s-ar putea să absenteze. Se poate să luati niște bani, dar vor fi multe de plătit și o să vă străduiți să vă achitați de toate datoriile ca să aveți niște sărbători tihnite.

Vărsător: Poate vi se cer înainte de termen niște proiecte și o să dați zor să vă achitați de obligații ca să vă puteți lua banii. E posibil să primiți o ofertă de afaceri și să aveți de ales între actualul serviciu și jobul care se profilează la orizont, vedeți perspectiva cum arată.

Pești: Sunt treburi pe acasă și care nu mai suportă amânare - poate faceți un efort să le dați gata pe toate zilele astea. Se poate să vă pregătiți de drum, pot fi și treburi de serviciu pentru care să plecați într-o delegație și să vă duceți chiar și cu trenul ca să fiți în siguranță.

Vizualizări: 1,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: