Horoscop

Valabil pe 29 noiembrie

Berbec: O să puteți semna, în sfârșit, niște acte și o să avansați cu proiectele personale, după mult zbucium. Veți găsi o soluție ingenioasă ca să faceți rost de bani și să scăpați de toate datoriile, dacă aveți vreunele, ca să luați tot ce trebuie pentru sărbători.

Taur: O să alocați o sumă de bani capitolului sănătate că să faceți niște analize medicale să vedeți cum stați. Încep să vină banii din colaborări și o să vă străduiți să puneți de-oparte o sumă, ca să aveți pentru colaborări și alimentele pentru sărbători.

Gemeni: Se pune accent pe comunicare în relația de cuplu și poate aveți niște preocupări comune care să sudeze relația. O să interacționați cu niște oameni care vor să lucrați împreună, că aveți și stil și interes comune și o să vă hotărați până la sfârșitul săptămânii, că pare să fie grabă.

Rac: Le puteți cere șefilor niste bani în plus și să vă alegeți măcar cu o primă de sărbători, de sfârșit de an, dacaănu cu o mărire de salariu. Se poate să primiți bani și să luați o serie de lucruri pentru casă, mobilier, decorațiuni, aparatură ca să fie totul nou de sărbători sau mai altfel, dacă nu puteți schimba totul.


Leu: O șansă de bani și în cazul vostru, poate vă sunt plătite niște ore suplimentare și o să vă descurcați frumos financiar în perioada aceasta. Prezența cuiva o să vă scoată din toate stările și o să vă binedispună, că vine cu vești bune și o să inspire, poate alegeți o destinație de minivacanță și plecați pe undeva zilele astea.

Fecioară: Poate vă interesați și de soarta mașinii, ca să fiți în siguranță la volan, că sunt câteva nereguli care vă dau de gândit. E o acalmie în relația voastră sentimentală și o să vă consolidați relația după ce fiecare a fost din cale-afară de ocupat și ieșeau scântei din orice, dar acum e liniște și pace.

 Balanță: Munca în colectivitate o să vă aducă beneficii, bani și alte proiecte, dacă s-au dovedit mulțumiți clienții. Vi se cam scurg banii printre degete și o să faceți un efort să-i gestionați cu cap, să vă ajungă până la începutul anului viitor, că sunt multe de cumpărat.

 Scorpion: Ați putea câștiga niște bani dintr-o muncă suplimentară și să strângeți un capital ca să puteți pleca vreo câteva zile de sărbători pe undeva. O energie suplimentară cu care veți putea rezolva o groază de lucruri, că e un impuls căruia nu-i puteți rezista și o să fiți de neoprit.

Săgetător: O să primiți un plus de atenție, mici cadouri, pare să fie un reviriment pe toate planurile și o să fiți în mare formă. E animație la voi, vă luați o energie suplimentară din cer și o să faceți o sumedenie de lucruri pe care, în mod normal, le-ați fi realizat cu ajutorul altora.

Capricorn: Vor mai fi niște cheltuieli suplimentare, dar o să rămâneți în echilibru financiar, că știți să vă calculați banii. O să vă puteți înțelege mult mai bine cu partenerii de afaceri, o să vă sincronizați și va fi un randament mult mai bun decât pan-acum, așa de final de proiect.

Vărsător: Cineva de care sunteți atașați sufletește vă dă un semn de viață și poate aflați în ce direcție se îndreaptă realația voastră. Ați putea pune la punct un plan de atac profesional și să le cereți șefilor să vă pună la dispoziție diverse lucruri care să vă ajute să iasă un produs de calitate din mâinile voastre.

Pești: E posibil să faceți rezerve să plecați într-o excursie și să fiți cu toți ai voștri - pe unii îi găsiți la fața locului. E posibil să luați niște bani de la serviciu și să dați o raită prin magazine, chiar și virtual, să faceți aprovizionarea, nu numai cu alimente, ci și cu diverse articole vestimentare.

Vizualizări: 2,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: