Horoscop

Valabil pe 26 noiembrie

Berbec: Cuvântul-cheie pentru azi este corectitudine. Nu te abate de la reguli, norme, rigori, legi, fii corect și ține cont de sarcinile pe care le ai. Achită facturile, restanțele, dacă nu-ţi dorești amenzi, taxe în plus sau diverse mustrări. Fii onest cu tine și cu ceilalți.

Taur: Ai multe lucruri de făcut astăzi şi nu știi cum să te împarți. Este esențial să îți prioritizezi activitățile, astfel încât să fii eficient, să-ți finalizezi sarcinile cu bine, să vezi roadele dorite. Nu încerca să mulțumești pe toată lumea pentru că nu poţi fi echitabil.

Gemeni: Îți dorești să discuți despre bani, despre viitor, despre unele investiții. Astăzi ești preocupat și de reputație, de ce părerea au ceilalți în ceea ce te privește. Ai nevoie să te concentrezi mai mult asupra propriei imaginii, să îți îmbunătățești aspectul fizic.

Rac: Zi oscilantă din punct de vedere emoțional, treci de la agonie la extaz, de la pozitivitate la negativitate în câteva clipe. Nu lua decizii majore pentru că ești sub impresia emoțiilor. Încearcă să nu lucrezi prea mult în echipă, să faci lucrurile în solitudine.

Leu: Fă o strategie pentru perioada imediat următoare, prin care să echilibrezi lucrurile atât în plan profesional, cât și personal. Schimbă ceva din rutina ta, îmbunătățește-ţi stilul de viață, schimbă-ţi unele obiceiuri, ține mai mult cont de raportul muncă-odihnă.

Fecioară: Dai dovadă de concentrare, determinare și perseverenţă. Ai starea potrivită pentru decizii bune legate de carieră și de bani. Cadru astral bun pentru negocieri și pentru stabilirea unor aspecte ce țin de colaborări, găsirea unor metode de a coopera mai bine.

Balanţă: Ai o viziune pozitivă, simți că totul merge pe un teren stabil, sigur, care aduce echilibru în viața ta. Poate fi vorba și de acceptare, conformare, maturitate. Cadru astral bun și pentru studiu, pentru dezvoltare personală. Ştii să detensionezi atmosfera.

Scorpion: Ești mai combativ, mai competitiv, poate pentru că te intersectezi cu persoane care în anumite lucruri ”ți-au luat-o înainte” și îți dorești și tu să ai acele lcururi, acele rezultate ca ei, și te vei motiva maxim să faci tot ce este posibil astfel încât să reușești.

Săgetător: Ai parte de o zi frământată și e cam greu să te concentrezi. Apar tot felul de intervenții din exterior și simți că nu te poți ocupa de nimic serios sau concret azi. Nu trebuie să crezi tot ce auzi, mai bine te-ai baza pe intuiție și ai căuta să nu iei decizii majore azi.

Capricorn: Este important să meditezi, să faci o introspecție, să clarifici lucruri, să privești în față aspectele care îți provoacă anxietate. Azi este despre a-ți echilibra sfera vieții interioare, despre a-ți lăsa gândurile să curgă așa cum vin, pentru ca să le înțelegi în totalitate.

Vărsător: Astăzi este despre resurse, despre competențe și abilități, despre acele talente care te fac să te simți special. Ascultă-ți intuiția, urmează-ți chemarea, misiunea. De asemenea, astrele te îndeamnă să dai dovadă de mai mult curaj, să-ți depășești temerile.

Peşti: Este o zi a învăță-mintelor, a acumulării de informații, a descoperirilor, dar și a luptelor, a războaielor, a confruntărilor. Astrele te îndeamnă să fii cât mai echilibrat, manierat, pentru că pot ieși lucruri constructive de pe urma acestor discuții, confruntări.

Vizualizări: 1,622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: