Horoscop

Valabil pe 22/23 ianuarie

Berbec: Astăzi câștigi mult mai multe cu vorba bună! Oferi soluții, sprijin, încurajezi atunci când observi că anumite persoane din grupul tău, din cercul tău de prieteni, dintre colegii tăi de la serviciu au nevoie de acest lucru. Cuvintele tale vor fi ascultate și apreciate.

Taur: Reușești să fii atent la detalii, fără a pierde din vedere imaginea de ansamblu, iar aceste abilități te ajută azi în cam tot ce vei face, mai ales atunci când va fi vorba despre muncă, vânzări, imobiliare. Este un cadru astral bun pentru a finisa un proiect, o etapă.

Gemeni: Zi prielnică să începi un regim, să fii mai atent la ce asocieri alimentare ai avut în ultima perioadă și să faci câteva schimbări, să programezi unele vizite la specialiști, dar și să-ți setezi unele obiective ce țin de sănătatea ta. Poate mai multă mișcare te-ar ajuta.

Rac: Astăzi este despre copii şi copilărie. Dacă ești părinte, fii mai îngăduitor, mai atent la ce încearcă să-ți spună copilul. Dacă nu ești părinte, este posibil să fie în prim-plan un anumit copil, poate copilul interior. Reușești să vindeci ceva, să depășești un moment.

Leu: Îți dorești unele schimbări, dar astăzi poate să nu fie cea mai potrivită zi pentru a acționa. În schimb, este un moment prielnic pentru a-ți exprima ideile, pentru a analiza, pentru căutarea unor strategii, pentru planificare, pentru găsirea partenerilor de încredere.

Fecioară: Ești foarte bine susținut de astre pe sectorul iubirii. Azi încearcă să te concentrezi cât mai mult pe relația amoroasă, să clarifici cât mai multe aspecte legate de legătură dintre tine și partenerul romantic. Este un moment bun pentru a duce relația într-o nouă etapă.

Balanţă: Răbdarea îți va fi pusă la încercare. Apar unele surprize, evenimente neașteptate, răsturnări de situații. Încearcă să fii cât mai calm, cât mai armonios când vei interacționa cu ceilalți, să nu iei lucrurile prea personal, să nu te lași influențat de negativitatea altora.

Scorpion: Astăzi ar fi bine să dai dovadă de înțelepciune, de echilibru, să fii cel care vine cu soluțiile, cu empatia, cu diplomație, indiferent că este vorba de muncă sau de sfera vieții personale. Este un cadru astral bun și pentru evenimente sociale, pentru întâlniri cu prietenii.

Săgetător: Este un cadru astral bun în ceea ce privește legătură cu străinătatea, cu persoanele aflate în alte ţări. Este o zi bună și pentru dezvoltare personală, pentru cercetare, pentru studiu, lectură, aflarea sau descoperirea unui adevăr care te interesează de ceva timp.

Capricorn: Semnul tău zodiacal se află în sfera finanțelor. Fii atent la disputele legate de bani, la tendința de a achiziționa lucruri fără să te gândeşti cum îți poate afecta buzunarul. Ar fi binevenit să te ajute cineva apropiat, să-ți ofere un sfat, vei evita să faci un pas greșit.

Vărsător: Te pregătești pentru schimbări, ești dornic să o iei cu ceva de la capăt, vrei o înnoire, o relansare, o modificare. Avântul tău este minunat, dar sfatul astrelor este să nu îți faci prea multe scenarii, să nu ai așteptări mult prea mărețe. Ai grijă la maniera în care comunici.

Peşti: Astăzi discuți anumite subiecte sau probleme sensibile, importante, iar partea minunată este că e foarte posibil să și primești un răspuns pozitiv. Ești în mare formă și ai capacitatea să convingi o persoană aflată într-o poziție-cheie, care are putere de decizie.

Vizualizări: 1,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: