Horoscop

Valabil pe 18 ianuarie

Berbec: Sunteţi implicat într-un proces de lungă durată care necesită răbdare din partea dumneavoastră, ceea ce, se ştie, nu prea deţineți. Aveţi de învăţat enorm din această lentă evoluţie. Pas cu pas, se clădeşte sub ochii dumneavoastră viitorul succes la care visaţi, deci nu aveţi încotro, ci trebuie să acceptaţi acest ritm de înaintare.

Taur: Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşiţi să adunaţi în jurul dumneavoastră şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun, interesant. Sunteţi creierul acestei acţiuni, ceilalţi doar îşi vor aduce contribuţia cu ceea ce pot şi ştiu să facă mai bine, dar îi motivează susţinerea dumneavoastră, capacitatea de a-i stimula şi de a le canaliza energiile într-un sens pozitiv.

Gemeni: Inima plânge în tăcere şi nu doriţi să spuneţi nimănui ce se întâmplă în interiorul dumneavoastră ca nu cumva să lăsaţi impresia unui om slab. Ar fi mai bine să spuneţi ce simţiţi, să vă destăinuţi unui prieten intim, pentru că există cineva special alături de dumneavoastră care va şti să vă alunge suferinţa şi să vă readucă speranţa în suflet.

Rac: Totul se învaţă, inclusiv comunicarea şi relaţionarea cu cei din jur. Azi primiţi o lecţie bună despre amabilitate, despre politeţe, despre cum să vă comportaţi ireproşabil. Întâlniţi o persoană educată, care se poartă minunat în relaţie cu oricine şi astfel puteţi afla cum e mai bine să trataţi oamenii din jur.

Leu: Vă preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi staţi şi chibzuiţi atent la paşii următori, ca să fiţi sigur că nu faceţi nici o greşeală sau nici un abuz. Sunteţi atent la cele mai mici cheltuieli, vă gândiţi chiar şi la eventuale plăţi neprevăzute, vreţi să stabiliţi o strategie bine pusă la punct ca să nu vă ia nimic prin surprindere.

Fecioară: Un mare noroc apare în cale prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că vă rezolvă ca prin farmec una din marile dumneavoastră probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care vă preocupă.

Balanţă: Vreţi să fiţi lăsat să decideţi singur ce aveţi de făcut, de aceea sunteţi pregătit sufleteşte să daţi startul unei acţiuni noi în care veţi investi tot ce aveţi mai bun în dumneavoastră. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare va fi mândria dumneavoastră cu cât veţi şti că tot ce aţi realizat e numai şi numai contribuţie proprie.

Scorpion: Trebuie să vă implicaţi într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui renume, a unui succes, care poate se numără şi în bani, dar aveţi alături concurenţi redutabili. Nu sunteţi cu nimic mai prejos, sunteţi la fel de bine pregătit, dar emoţiile negative nu vă lasă să arătaţi de ce sunteţi în stare. Vă aduceţi aminte de eşecuri din trecut şi vă este teamă să nu le repetaţi şi acum.

Săgetător: Visaţi de multă vreme la o veste bună sosită de sus, la un telefon de la o persoană anume, să întâlniţi un om pe care îl priviţi ca pe marele salvator al acestei perioade şi aveţi noroc: sunt mari şanse ca visul dumneavoastră să devină realitate şi omul de la care aveaţi atâtea speranţe să vă stea în faţă, gata să vă asculte, să vă ajute, să vă îndrume.

Capricorn: Vă temeţi de o situaţie care abia acum dă semne timide şi, influenţat cumva de un anturaj nefast, în loc să luaţi taurul de coarne şi să vedeţi încotro merg lucrurile, alunecaţi spre o uşoară depresie şi neputinţă care nu vă reprezintă de obicei. Nu-i ascultaţi pe cei care se plâng întruna în preajmă, pentru că v-ar putea trage în jos, ci profitaţi de cea mai mică sursă de speranţă, de cel mai mic lucru bun care se întrevede la orizont, chiar şi de cea mai fragilă cale ce v-ar putea scoate din acest impas.

Vărsător: Munciţi cu sârg, concentrat, la un proiect ce necesită un consum imens de energie şi de atenţie. Sunteţi conştient că numai de implicarea dumneavoastră depind, la final, şi rezultatele, de aceea vă aplecaţi cu interes maxim asupra celor începute. Sunteţi mulţumit cum evoluează, dar şi mai fericit aţi fi dacă aţi vedea că şi ceilalţi direct implicaţi privesc la fel de serios această muncă.

Peşti: Contactul cu autorităţile sau cu reprezentanţii unei instituţii de la care aşteptaţi un anumit răspuns merge defectuos şi se poartă cu dumneavoastră de parcă v-ar scoate la tablă, gata să vă dea notă proastă. Nu vă simţiţi cu musca pe căciulă, tocmai de aceea va trebui să luptaţi pentru poziţia dumneavoastră şi să nu vă lăsaţi copleşit de o funcţie superioară sau de un ton ridicat fără motiv.

Vizualizări: 1,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: