Horoscop

Valabil pe 6 februarie

Berbec: Ai impresia că Universul întreg complotează să te mobilizezi și să-i încurajezi și pe alții să acționeze. Perioadă excelentă pentru a începe ceva nou sau pentru a te reapuca de o sarcină sau proiect mai vechi, pentru care nu ai avut resurse la acea vreme.

Taur: Ar fi bine să lucrezi mai mult la imaginea ta publică, chiar la reabilitarea acesteia, pentru că unele situații sau evenimente ți-au cam șifonat din atitudine, din felul în care te manifestai, din încrederea pe care o emanai când apăreai în fața celorlalți.

Gemeni: Dacă ai făcut o promisiune, atunci ar fi bine să te ții de ea, astfel te vei trezi că ți se reproșează ceva și chiar nu vrei să strici o relație, să încurci pe cineva. Te preocupi să repari, să reorganizezi lucrurile, să readuci ceva pe făgașul obișnuit, familiar.

Rac: Ai parte de o zi specială, în care ar fi bine să-ți controlezi emoțiile, altfel riști să le direcționezi unde nu trebuie. Ar fi bine să îți menții capul limpede, să stai departe de toate influențele externe, de părerile celorlalți și nu te grăbi să iei decizii.

Leu: Astăzi este bine aspectat lucrul cu hârtiile. Este esențial să verifici, să fii atent la detalii, dacă ai de semnat ceva, să analizezi bine, să pui întrebările necesare, dacă nu îți este clar ceva și să cauți să te informezi din surse sigure.

Fecioară: Se încheie un capitol, o etapă, dispare o problemă, se rezolvă o situație și simți că poți respira în sfârșit ușurat, că ți se ia o piatră de pe umeri. Este un moment bun să ieși în lume, să sărbătorești acest lucru, această eliberare, să îți oferi o recompensă.

Balanţă: Poți să iei decizii foarte bune și să te bucuri de ajutor și sprijin în sfera carierei. Sunt favorizate legăturile cu străinătatea, lucrul cu actele, documentele, aspecte ce țin de vânzări și imobiliare. Sfătuiește-te cu partenerul de viață sau cu cineva de încredere.

Scorpion: Dai dovadă de chibzuință și înțelepciune, iei decizii rapide, inspirate. Poți primi vești din sfera familiei extinse, poți programa sau planifica vizite, întâlniri, deplasări. Ar fi bine să lași trecutul deoparte, este un moment să-ți ierți anumite acțiuni sau decizii!

Săgetător: Lasă inhibițiile și blocajele deoparte. E momentul potrivit să începi ceva nou, pe cont propriu, să-ți verifici, dar și să-ți demonstrezi anumite aspecte doar pentru tine. Ai ocazia să-ți arăți talentele și ar fi bine să te folosești de aceste moment.

Capricorn: Zi bună pentru a te concentra asupra sănătății, asupra stilului tău de viață, dar și pentru a-i încuraja pe cei dragi să-ți urmeze modelul. Concentrează-te pe detoxifiere, atât alimentată, cât și printre gânduri, eliberează-te de ceea ce e toxic și nu-ți face bine.

Vărsător: Ești mai neliniștit legat de o situație sau un eveniment, iar astrele te îndeamnă să sondezi lumea ta interioară, să mergi cu gândul în trecut și să cauți prin experiențele anterioare ce anume declanșează aceste frici și anxietăți. Fii mai blând cu tine!

Peşti: Zi bună pentru a te afirma, a ieși cu ceva în evidență, pentru a ține un discurs, pentru a atrage de partea ta persoane cu care rezonezi, care au aceleași convingeri ca și tine. Este bine aspectat și sectorul financiar, iei decizii bune legate bani.

Vizualizări: 1,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: