Horoscop

Valabil pe 23 februarie

Berbec: Se anunță o zi mai plină, vei avea mai multe treburi de rezolvat, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să te stresezi mai mult decât este cazul, altfel riști să te epuizezi mental inutil. Atenție la sfera secretelor, mai ales dacă este vorba despre sectorul iubirii, zona intimă, personală.

Taur: Ai nevoie de ordine și disciplină, să te eliberezi de anumite îngrijorări sau să redirecționezi unele sarcini. Fii mai organizat, pentru că nu le poți face pe toate, dar ține de tine cum le prioritizezi. Ar fi bine să te ocupi mai mult de propria sănătate, un control de rutină ţi-ar prinde bine.

Gemeni: Zi bună pentru a discuta cu ceilalți despre cum puteți îmbunătăți lucrurile, de exemplu, cu colegii puteți pune la cale anumite strategii legate de un proiect legat de serviciu, cu prietenii puteți organiza o întâlnire, cu cei dragi puteți încropi un plan legat de confortul din cămin.

Rac: Poți expune azi cu ușurință anumite nemulțumiri acumulate în ultima perioadă, dar vei face aceste lucruri cu eleganță, cu creativitate. Nu vrei să rănești orgolii, nu cauți certuri, ci mai curând să menții pacea, armonia, atât în relația cu ceilalți, cât și în sfera vieții tale interioare.

Leu: Chiar dacă ai planuri pentru azi, să nu fii rigid cu acestea. Lasă-te suprins de ceea ce îți aduce ziua. Fii creativ, original, încrezător în propriile abilități, folosește-ți șarmul, fii prietenos cu cei cu care interacționezi și vei avea multe rezultate pozitive de pe urma acestei zile, susțin astrele.

Fecioară: Ai nevoie de mai multă înțelegere și să te eliberezi de o anumită presiune resimțită. Nu cumva ţi-ai setat așteptări mult prea mari? Nu cumva tu ești sursa de stres, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți? Fii mai îngăduitor, dă dovadă de mai multă empatie, te îndeamnă astrele.

Balanță: Ar fi bine să înveți să fii recunoscător pentru ceea ce ai, pentru persoanele care te încojoară. Este esenţial să te arăți deschis, autentic, corect în interacțiunile pe care le ai astăzi cu ceilalți. Moment bun și pentru a te implica în noi proiecte sau pentru a te alătura unei noi echipe.

Scorpion: Perioadă de transformări şi schimbări. Ești cuprins de energii creatoare. Dacă ţi se oferă posibilitatea să clarifici unele lucruri, atunci folosește-te de această ocazie! Apare ocazia să urci pe scenă, să ții un discurs, să-ți faci cunoscută ideea? Numai amâna, acum e momentul.

Săgetator: Te preocupă aspectele legate de finanțe, de bugete, de vânzări, de imobiliare, de afaceri. Evită speculațiile, nu te arunca în orice apare azi sub ambalajul de ”oportunitate”, pentru că ar putea avea unele dedesubturi de care să nu fii încântat sau pe care să nu le remarci acum.

Capricorn: Dai dovadă de curiozitate, dar și de determinare. Ești focusat pe creștere, pe dezvoltare, atât personală, cât și profesională. Te poți înscrie la unele cursuri, poți căuta informațiile de care ai nevoie din diverse surse. Ești mai atetn la detalii și este bine aspectat lucrul cu hârtiile.

Vărsător: Ești tentat să faci unele presupuneri inutile și să mergi cu acestea mai departe la alte persoane, dar este cam mare probabilitatea ca lucrurile să nu stea chiar astfel. Nu te grăbi cu concluziile, cu alegerile, cu presupunerile, analizează lucrurile, caută toate datele de care ai nevoie.

Pești: Atenție la modul în care comunici și transmiți mesaje, pentru că este posibil să fie ambigue, să lase loc de interpretări. Sunt bine aspectate activitățile de echipă, susțin astrele. De asemenea, poți avea parte de o supriză plăcută din partea partenerului de viață sau de afaceri, de muncă.

Vizualizări: 2,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: