Andra și Măruță, sărutări fierbinți la Dubai!

Două dintre cele mai în vogă vedete ale momentului, Andra și Cătălin Măruță, s-au bucurat recent de o scurtă vacanţă în Dubai. Pentru că s-au aflat pe pământ arab de Ziua Îndrăgostiţilor, cei doi au postat fotografii cu săruturi fierbinţi pe reţelele de socializare.

Profitând de programul Andrei care a fost invitată să cânte la o nuntă în Orientul Mijlociu, cuplul de vedete a dat o fugă şi la Dubai. Loredana, Andra și Jukebox au fost vedetele care au animat cea mai luxoasă petrecere de nuntă a high life-ului românesc de la acest început de an. Este vorba de nunta magnatului de la Prima Tv, Cristian Burci, cu Elena Voinea, petrecere fastuoasă care a avut loc în luxosul hotel Emirates Palace Abu Dhabi, din Emiratele Arabe.

Andra şi Cătălin Măruţă au profitat de deplasare şi, după nuntă, au mers în vacanță în Dubai. Pentru a-și ține fanii la curent cu ceea ce fac, cei doi postează des pe rețelele sociale iar la Dubai, cuplul de îndrăgostiți s-a pozat şi într-o ipostază fierbinte, cei doi ținându-se în brațe și sărutându-se pasional de ziua îndrăgostiţilor. ”Toate poveștile sunt frumoase, dar a noastră e preferata mea”, a scris Andra în dreptul unor imagini romantice din Dubai. Fotografia a fost foarte apreciată în mediul online, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Andra și Cătălin Măruță și-au obișnuit fanii cu postările din vacanțe, în care arată locurile pe care le vizitează, dar și cum se relaxează.

Andra și Cătălin Măruța formează unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete din România, cu o căsnicie de 13 ani și doi copii, David şi Eva.

Galerie foto


Vizualizări: 2,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: