Horoscop

Valabil pe 8 martie

Berbec: Este o zi bună pentru a face schimbări în locuinţă. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Nu vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că s-ar putea să nu terminaţi niciuna! După-amiaza este posibil să primiţi un cadou care vă impresionează.

Taur: Dacă v-aţi propus să faceţi schimbări în casă, azi sunt şanse să faceţi rost de banii necesari pentru a începe lucrările. Ca să evitaţi neînţelegerile cu partenerul de viaţă, mergeţi împreună la cumpărături şi să stabiliţi încă de acasă, fără grabă, ce urmează să cumpăraţi.

Gemeni: S-ar putea să primiţi un cadou consistent pentru casă. Se întrevede o zi foarte aglomerată, dar puteţi avea realizări importante, care vă vor produce o satisfacţie deosebită. Puteţi petrece seara acasă, împreună cu prietenii care v-au dat o mână de ajutor.

Rac: Un eveniment neaşteptat ar putea să vă determine să vă puneţi în aplicare mai devreme planurile de a face anumite modificări în locuinţă. O persoană mai în vârstă din familie v-ar putea oferi un ajutor financiar, dar va încerca să îşi impună propriile idei. Fiţi cât mai diplomat, fiindcă o eventuală ceartă v-ar afectă relaţia pe termen lung!

Leu: Se pare că sunteţi preocupat de anumite probleme legate de locuinţă. În această dimineaţă este posibil să descoperiţi o ocazie favorabilă de a rezolva o mare parte dintre probleme. Partenerul de viaţă este de acord cu iniţiativele dumneavoastră. Evitaţi speculaţiile. Bazaţi-vă pe intuiţie!

Fecioară: Se pare că simţiţi de ceva vreme nevoia de a face anumite schimbări sau reparaţii în casă, dar aţi tot amânat din lipsă de timp sau de bani. Astăzi sunt şanse să rezolvaţi problema banilor şi să puteţi trece la treabă. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu toate ideile dumneavoastră.

Balanţă: Din punct de vedere astrologic, este recomandat să amânaţi întâlnirile de afaceri programate pentru azi, pentru că este posibil să nu fiţi în cea mai bună formă intelectuală şi riscaţi să luaţi decizii păguboase. În general, nu luaţi decizii importante azi. În schimb, este o zi bună pentru a petrece mai mult timp în familie şi pentru a rezolva diverse mici probleme în casă.

Scorpion: Este o zi bună pentru a vă ocupa de familie şi de eventualele probleme ale căminului. Se pare că v-aţi propus să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun, ajutându-vă să faceţi o economie importantă.

Săgetător: Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este un moment propice din punct de vedere astrologic. Este o zi bună pentru curăţenie generală, reparaţii, zugrăvit etc. Vă puteţi baza pe ajutorul rudelor şi al prietenilor. Sfaturile unei rude ar putea tensiona atmosfera din familie.

Capricorn: Este o zi bună pentru a face în casă schimbările la care vă gândiţi de ceva timp. Sunt şanse mari ca iniţiativa dumneavoastră să fie bine primită de partenerul de viaţă şi să contribuie la armonia din cămin. Sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul.

Vărsător: Aveţi idei originale, apreciate de cei din jur, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile celorlalţi. Astăzi nu este recomandat să vă implicaţi în activităţi importante în afaceri sau pe plan profesional. Dacă se iveşte ocazia să faceţi o excursie împreună cu partenerul de viaţă, vă recomandăm să nu ezitaţi.

Peşti: Traversaţi o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Dimineaţa este posibil să aflaţi că o călătorie în interes profesional a fost anulată. S-ar putea să fiţi puţin dezamăgit, dar puteţi profita de ocazie pentru a petrece mai mult timp împreună cu cei dragi.

Vizualizări: 1,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: