Planta de apartament care atrage ceartă în casă

Plantele de interior sunt crescute în case pentru a ne înfrumuseţa spaţiul de locuit şi pentru alte beneficii legate de purificarea aerului. Nu toată lumea ştie însă că nu este indicat să ținem o anumită plantă în casă pentru că atrage ceartă şi probleme în relația de cuplu.

Chiar dacă sunt frumoase anumite plante nu ar trebui ținute în casă deoarece aduc ghinionul, o astfel de plantă fiind cactusul. Acesta are uneori un aspect estetic deosebit şi face locuința mult mai frumoasă şi foarte multe persoane o preferă datorită faptului că este foarte ușor de întreținut.

În plus anumite tipuri de cactus înfloresc foarte des, fără prea mult efort din partea proprietarului. Cactusul nu are nevoie să fie udat prea des pentru că este o plantă obișnuită să trăiască în condiții cu umiditate scăzută.

Cu toate acestea, specialiștii spun că nu este deloc bine să ținem cactusul în casă, potrivit principiilor feng-shui. Conform acestora, cactusul influențează în mod negativ atmosfera din locuință, astfel certurile în familie vor fi inevitabile. De asemenea, cactusul mai este considerat a fi și o plantă care aduce ghinionul și sărăcia. Asta din cauza formei pe care o are și a țepilor.

Şi ficusul este inclus de specialişti în aceeaşi categorie şi, pe lângă ghinion, această plantă aduce ceartă, boli și atrage energiile negative. Şi despre limba soacrei se spune, de asemenea, că aduce ghinion. Mai mult, această plantă ar fi și otrăvitoare, din cauza unei substanțe din tulpina sa.

Vizualizări: 1,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: