Horoscop

Valabil pe 26 aprilie

Berbec: Controlezi lucrurile, ești stăpân pe situație și nu lași nimic și pe nimeni să intervină. Îți folosești abilitățile de lider, coordonezi o sarcină în care sunt implicați mai mulți, chiar dacă va fi vorba despre o activitate legată de cămin, de familie, o întâlnire cu prietenii.

Taur: Ai intuiție bună, e bine să te folosești de aceasta, mai ales dacă va fi vorba despre aspecte legate de familia extinsă sau de finanțe. Sunt favorizate deplasările, legătura cu străinătatea, cu persoane aflate la mare depărtare. Ești și mai nostalgic, mai sentimental.

Gemeni: Dacă se deschide o ușă, ar fi bine să intri. Dacă apare o oportunitate, atunci fii cu ochii în patru și folosește-te de aceasta, te îndeamnă astrele. Este o zi bună să discuți chestiuni legate de viitor, să faci planuri, să dezvolți strategii pentru perioada următoare.

Rac: Fii înțelept și înțelegător. Ar fi bine să eviți conflictele, să lași lucrurile să decurgă exact așa cum vin. În zilele următoare vei reuși să preiei controlul, dar azi ar fi bine să nu insiști, detașează-te, relaxează-te, treci peste tot ce apare și te deranjează pe moment.

Leu: Zi bună să iei decizii în ceea ce priveşte viața personală. Îți exprimi cu ușurință părerile, punctele de vedere. Ai grijă cui te destăinuiești, mesajele sau cuvintele tale pot fi răstălmăcite. Fii mai atent și la reacțiile pe care le ai în fața unor evenimente neanticipate.

Fecioară: Te preocupă mai mult ca oricând echilibrul emoțional, liniștea, cauți stabilitatea și este importantă atmosfera din casă. Zi potrivită pentru a lua decizii foarte bune legate de sectorul vieții amoroase, pentru a avea discuții profunde cu partenerul de viață.

Balanţă: Te focusezi pe sectorul imaginii publice, cauți prestigiul social, vrei să evoluezi, să ai parte de unele câștiguri. Aceste dorințe sunt salutate de Univers, însă ar fi bine să te întrebi ce anume ești dispus să oferi tu la schimb pentru a-ți materializa dorințele?

Scorpion: Privești viața într-o manieră mai simplă, mai bună, mai liniștită. Ai o atitudine mai relaxată, comunici și eşti mai deschis în relaționarea cu ceilalți. Cauți să te apropii de oameni, să fii mai prietenos, mai zâmbitor. Este un moment bun și pentru acte de caritate.

Săgetător: Ai parte de o zi superbă! S-ar putea să te intersectezi cu o persoană de la care primeşti o veste bună, care îți va oferi unele informații sau care îți va schimba destinul. Este un cadru astral favorabil pentru sectorul amoros, pentru creativitate şi studiu.

Capricorn: Cauți să nu te aglomerezi, pentru că simţi că bateriile nu-ți sunt suficient de încărcate, de aceea ar trebui să te concentrezi asupra activităților care te relaxează, care te ajută să te destinzi, să mai scuturi grijile de pe umeri, să mai ștergi problemele din minte.

Vărsător: Ești cu zâmbetul pe buze, încrezător de ceea ce ți-ai propus. Dai dovadă de o energie vitală molipsitoare, care o să-i ajute și pe ceilalți să se mobilizeze. Vei fi dinamic, dornic să realizezi cât mai multe, și până la finalul zilei vei avea o listă de sarcini realizate.

Peşti: Ai un chef de zile mari, dar mare grijă la emoții, pentru că pot fi mai intense ca de obicei, fie că va fi vorba despre momentele în care te vei distra copios pe seama unui eveniment sau a unei situații, fie că va fi vorba despre o confruntare care te va nemulțumi.

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: