Horoscop

Valabil pe 21 aprilie

Berbec: Astăzi este despre claritate și adevăr. Punctul forte al acestei zile este că ai abilitatea de a vedea și de a înțelege dincolo de cuvinte, de explicații, de ceea ce ți se prezintă. Înțelegi de ce s-a ajuns în acea situație, de ce s-au făcut acele acțiuni. Dai dovadă de maturitate, de înțelepciune.

Taur: Este esențial să joci cărțile cum trebuie, să nu te grăbești cu concluziile, cu etichetele, dar, în același timp, să nu trișezi, să nu speculezi, să nu insiști. Este un cadru astral bun pentru a recupera unele datorii, dar și pentru a achita anumite facturi, a echilibra lucrurile în sectorul finanțelor.

Gemeni: Astăzi este despre negociere, despre a discuta și a diseca fiecare problemă și nelămurire. Nu pica în plasa victimizării, pentru că nu astfel vei rezolva lucrurile. Fii onest, spune deschis și liber ce te deranjează sau caută să înțelegi care este punctul limită până unde poți să mergi.

Rac: Dacă este vorba despre o discuție, o întâlnire, un conflict, azi vei reuși să-ți demonstrezi partea, să-ți promovezi ideea, să-ți scoți la iveală viziunea. Vei reuși să-ți arăți superioritatea în fața cuiva, să ieși în evidență cu ceva. Dacă va fi vorba să ții un discurs, acum este momentul.

Leu: Azi îţi arăți abilitățile de comunicator, negociator, lider. Ai ocazia să preiei o responsabilitate, să iei o decizie care îi va infuența și pe ceilalți, să coordonezi, să controlezi ceva, iar acest lucru îți dă aripi, te mobilizează să acționezi, să demonstrezi, să oferi tot ce-i mai bun din tine.

Fecioară: Nu te mai uita la agendă, pentru că este foarte posibil ca lucrurile să nu decurgă așa cum îți propui sau cum te aștepți. Pot apărea azi unele răsturnări de situație, dar acestea pot fi în sprijinul tău, susțin astrele. Este un moment bun pentru parteneriate, colaborări, asocieri.

Balanţă: Este un cadru astral prielnic pentru a ieși în evidență, pentru a atrage, pentru a seduce, mai ales că semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice. Moment bun pentru a te bucura de propria feminitate sau pentru a pune accent pe felul în care arăți, te îmbraci, te comporți.

Scorpion: Astăzi este despre tine, despre resursele și capacitățile tale, despre nevoile și dorințele tale. Emani putere și încredere, ai o atitudine care atrage succesul. Te simți în control, atragi privirile, convingi, ești în centrul atenției, îi fascinezi pe toţi cei cu care interacționezi azi.

Săgetător: S-ar putea să descoperi anumite idei sau zvonuri neplăcute la adresa ta sau a cuiva drag și prima reacție să fie de atac. Sfatul astrelor este să nu acționezi până nu afli întregul adevăr, să dai dovadă de mai multă înțelepciune, să nu irosești energia pe ceva trecător, nesemnificativ.

Capricorn: Pentru a reuși în chestiunea pe care ți-o propui, ai nevoie de un aliat, de cineva de încredere, care să poată prelua, măcar temporar, o responsabilitate a ta. Ai parte de o zi în care îți asculți intuiția, îți folosești puterea de seducție, ai parte de triumf, de putere de convingere.

Vărsător: Se așează lucrurile, ți se explică, ți se oferă detalii, ai parte de răspunsuri, de mărturisiri, de adevăruri. Ai posibilitatea să pui în context informațiile primite, de aceea fii atent la mesajele care ajung azi la tine și la concluziile pe care le extragi de pe urma acestora.

Peşti: Dacă reuşeşti să rezolvi totul prin intermediul comunicării, poți avea rezultate spectaculoase. Poți obține beneficii, reduceri, oferte, poți atrage persoane în echipa ta, poți convinge. Cadru astral bun și pentru lucrul cu hârtiile, cu actele, cuvântul scris este deosebit de important azi.

Vizualizări: 1,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: