Horoscop

Valabil pe 23/24 aprilie

Berbec: Azi impresionezi prin forța ta de muncă. Reuşeşti să bifezi tot ceea ce-ți propui și, cum s-ar spune, să faci treaba a două persoane. Ești plin de energie, de ambiție, de carismă, îți dorești să faci lucrurile așa cum se cuvine, iar toate acestea te vor ajuta să ai parte de rezultate foarte bune.

Taur: Astăzi ai parte de unele avertismente, de unele mesaje subliminale. Vezi ce-ți dictează vocea interioară, cu ce persoane te intersectezi aparent întâmplător, unele sincronicități nu sunt deloc întîmplătoare. Nu te ghida după promisiuni, ci mai curând după ceea ce ți-a arătat trecutul.

Gemeni: Azi excelezi la comunicare. Spui lucrurilor pe nume, dar într-o manieră diplomată, fără să superi pe nimeni, dar punctând cu grijă toate detaliile importante. Este o zi bună să înveți lucruri noi, să experimentezi, să descoperi, dar și să-ți asculți emoțiile care îți transmit mesaje.

Rac: Munceşte, dar nu uita azi nici de micile tale plăceri, dorințe, nevoi. Este un cadru astral bun pentru a-ți reaminti anumite lucruri, pentru a devia un pic de la traseul tău mult prea rigid, de a avea parte și de momente de respiro, de a accepta și puțină spontaneitate în viața ta.

Leu: Fii mai atent la felul în care îți gestionezi relațiile, poate apărea un conflict cu colegii, superiorii, partenerii, colaboratorii. Ar fi bine să faci un pas în spate azi, să nu cauți să-ți impui punctul de vedere, pentru că ești un pic mai vulcanic, cumva prea tranșant, te atenționează astrele.

Fecioară: Poți lega prietenii sau întâlnești oameni care te ajută, te susțin, te încurajează într-un anumit proiect, în ceea ce privește o anumită abordare. Poți primi sfaturi utile, răspunsuri bune, informații prețioase.

Balanţă: Azi ar fi bine să asculți mai mult decât să vorbești, să înveți, să observi, să acumulezi informații, mai ales dacă interacționezi cu persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență. În plan amoros poate să apară o chestiune urgentă sau partenerul de viață să aibă nevoie de ajutorul tău.

Scorpion: Astăzi se anunță o zi mai aglomerată, de aceea ar fi bine să te ții de planificarea făcută, să nu cauți scurtături, căile ușoare, pentru că riști să fii apostrofat, amendat, să ieși în pierdere. Sunt bine aspectate deplasările, drumurile scurte, precum și legătura cu familia extinsă.

Săgetător: Astăzi ai abilitatea de a intui lucrurile, de parcă ai un canal deschis cu universul. Ești atent la mesaje, la semne, la indiciile apărute, la informațiile auzite. Ar fi bine să urmărești cu atenție elementele legate de o relație, fie că ține de sectorul vieții personale sau de cel profesional.

Capricorn: Ești cu picioarele pe pământ, ambițios, dar în același timp îți folosești și imaginația, abilitățile artistice. Știi să negociezi, să influențezi, chiar să manipulezi când este cazul. Creativitatea te va ajuta să vii azi cu cel mai bun plan, cele mai bune soluții pentru a rezolva o problemă delicată.

Vărsător: Lucrezi bine azi bine cu autoritățile, cu superiorii. Știi să interacționezi, să dai dovadă de verticalitate, de determinare. Nu te lași influențat de nimeni dacă nu vine cu argumente serioase, cu dovezi sau cu fapte concrete.

Peşti: Este o zi bună în ceea ce privește sectorul profesional. Ai capacitatea de a aranja lucrurile, de a clarifica, de a face ordine. Poți lua decizii inspirate legate de anumite asocieri, parteneriate, alianțe. Muncești bine în echipă, dai dovadă de eficiență, știi ce să ceri, dar și oferi din plin.

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: